bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Brucht

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Brucht

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Brucht

Taxi bestellen via beleentaxi.nl in Brucht

Heb je autopech en moet je snel naar Brucht? Dan kun je natuurlijk de trein of de bus pakken. Je bent dan alleen wel afhankelijk van de vertrektijden. Dit kan problematisch zijn als je een belangrijke afspraak hebt. Neem bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Als je dan te laat komt kun je die baan wel op je buik schrijven. Als de treinen en bussen wel op tijd rijden bestaat er ook nog een kans op slecht weer. Het zou jammer zijn als je hierdoor met een kleddernat pak en verwaaide haren bij je afspraak arriveert. Met zo’n afspraak kun je beter niets aan het toeval overlaten en een taxi bestellen. Via Beleentaxi.nl is dat heel gemakkelijk. Je belt het nummer en je wordt meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in Brucht. Het grote voordeel hiervan is dat je niet zelf een taxistandplaats hoeft te zoeken. De taxi komt immers gewoon naar jou toe. Er zijn echter nog meer redenen om je taxi via Beleentaxi.nl te bestellen:

  • Het telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar.
  • Je hoeft nooit lang op een taxi te wachten.
  • Je kunt ook gebruikmaken van taxibusjes.
  • Je krijgt altijd de meest betrouwbare chauffeurs.

 

“Ik had de telefoon letterlijk nog in mijn handen toen de taxi voor de deur toeterde. Ik dacht eerst nog dat de buren ook een taxi hadden besteld, maar hij kwam echt voor mij. Ongelofelijk!” – Bobby uit Brucht

Bestel snel een taxi in Brucht

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie door.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is en vertel waar je naar toe wilt.
  • Stap in de taxi en de chauffeur brengt je naar jouw bestemming.

Beoordeel Beleentaxi.nl

Een taxi is niet alleen handig voor die enkele keer dat je een belangrijke afspraak hebt. Ook voor de dagelijkse beslommeringen is een taxi een ideaal vervoersmiddel. Moet je bijvoorbeeld regelmatig naar het ziekenhuis en ben je slecht ter been? Bespaar je dan de moeite en frustratie van het openbaar vervoer. Een taxi kan je namelijk ook thuis ophalen. De chauffeur helpt je graag bij het in -en uitstappen en zorgt dat je veilig en bij het ziekenhuis aankomt. Op die manier wordt een eenvoudig ziekenhuisbezoek een stuk minder stressvol. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe jij jouw taxirit beoordeelt. Zo kan Beleentaxi.nl de allerhoogste kwaliteit blijven garanderen.

“Beleentaxi.nl was bij mij nog niet bekend. Ik kwam de website bij toeval tegen toen ik zocht naar een taxi in Brucht. Ik stond ervan versteld hoe snel de taxi al voor mijn appartement stond!” – Feline uit Brucht

De maximaal toegestane ritprijzen in Nederland

In Nederland gelden alleen maximumtarieven voor het taxivervoer. Taxibedrijven mogen dus niet meer vragen dan deze tarieven. Zolang ze daar onder blijven mogen ze echter zelf hun ritprijzen bepalen. De maximumtarieven die op dit moment gelden zijn sinds 1 januari 2017 van kracht. Een overzicht vindt je hieronder:

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Voordelige ritprijzen via Beleentaxi.nl

Omdat er behalve de maximumprijzen geen vaste taxitarieven gelden ben je bij het ene taxibedrijf goedkoper uit dan bij het andere. Voor klanten is het soms moeilijk om erachter te komen bij welk bedrijf je een betaalbare taxi krijgt. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt kun je er echter op rekenen dat je standaard een voordelige ritprijs betaalt.

Samen een taxibus huren in Brucht

Wil je samen met je vrienden de bloemetjes buiten zetten in Brucht? Dan is een taxibusje precies wat je nodig hebt. Bel naar Beleentaxi.nl en er komt een chauffeur met een taxibusje jullie kant uit. De chauffeur brengt jullie naar elke gewenste bestemming. Via Beleentaxi.nl kun je ook een terugrit reserveren. Zo hoeft niemand de B.O.B. te zijn.

Een Schipholtaxi via Beleentaxi.nl

Ga je met het vliegtuig en zoek je vervoer van -en naar de luchthaven? Huur dan via Beleentaxi.nl een taxi of taxibusje. De chauffeur haalt je thuis op en zorgt ervoor dat je op tijd op de luchthaven bent. Zo begin je op een ontspannen manier aan je reis.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Brucht

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI