bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Breezand

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Breezand

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Breezand

Taxi Breezand- beleentaxi.nl

Je kent het wel: je gaat lekker shoppen in Breezand maar je kunt nergens je auto kwijt. En als je dan eindelijk een parkeerplaats hebt gevonden is dit ver bij de winkels vandaan. Dit kan zeker aan het einde van de dag voor problemen zorgen. Je hebt dan tassen vol spullen waarmee je liever niet de halve stad door zeult. Kies dan gewoon voor de meest eenvoudige optie: de taxi. Je bestelt er één door te bellen naar Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorverbonden met de beschikbare taxichauffeurs bij jou in de buurt. Vervolgens wordt jij op de door jouw opgegeven plek opgehaald. Je hoeft dus niet eerst op zoek te gaan naar een taxistandplaats. En sjouwen is goed voorgoed verleden tijd. Alle aankopen gaan in de kofferbak en de chauffeur zet je voor de deur van je huis af. Ook in andere situaties biedt Beleentaxi.nl veel voordelen:

  • Het nummer van Beleentaxi.nl is dag en nacht bereikbaar.
  • Je hoeft nooit lang op een taxi te wachten.
  • Je kunt via Beleentaxi.nl een taxibusje bestellen.
  • Je krijgt standaard een betrouwbare en ervaren chauffeur.

 

“Vorige week had ik midden in de nacht onverwachts een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl kon er direct een taxi geregeld worden. Binnen een minuut of tien was ik al onderweg!” – Sjoerd uit Breezand

Regel je taxirit in Breezand

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en bestel je taxi.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij jou arriveert.
  • Stap in en geniet van je taxirit.

Beoordeel de service van je taxichauffeur

Wil je een dagje naar Breezand? Dan wil je er natuurlijk het maximale uithalen. Met een taxi via Beleentaxi.nl is dit mogelijk. De chauffeur kent immers goed de weg in Breezand en weet precies waar alle belangrijke bezienswaardigheden zijn. Ook kan hij of zij jou adviseren over de beste winkelmogelijkheden en eetgelegenheden in Breezand. Dit type service hoort bij een taxirit. Beleentaxi.nl werkt daarom alleen met de beste taxibedrijven en wil graag weten hoe jij de service van jouw taxichauffeur beoordeelt.

“Meestal reserveer ik op tijd een taxi, maar nu had ik er onverwachts eentje nodig. Ik zocht naar een goed en snel taxibedrijf. Zo kwam ik bij Beleentaxi.nl terecht. Ik was al binnen een half uur op de plaats van bestemming, 20 minuten verderop!” – José uit Breezand

De vastgestelde maximum tarieven voor taxivervoer in Nederland

Taxibedrijven bepalen zelf hun tarieven. Ze moeten zich echter wel houden aan de door de overheid vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven gelden sinds 1 januari 2017 in het gehele land. Hieronder vindt je een overzicht van de tarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Voordelig reizen met de taxi

Taxibedrijven mogen zelf hun prijzen bepalen, zolang ze zich maar houden aan de maximumtarieven. Per bedrijf kan het tarief dus nog flink verschillen. En omdat veel bedrijven vaag zijn over hun tarieven kan het moeilijk zijn om een goedkope taxi te vinden. Als je via Beleentaxi.nl een taxi besteld hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je profiteert dan standaard van een hele scherpe ritprijs.

Reizen met een gezelschap? Reserveer een taxibusje in Breezand

Heb je binnenkort een feestje in het centrum van Breezand? Reserveer dan samen met je vrienden een taxibusje. Beleentaxi.nl is dag en nacht bereikbaar en je kunt het dus zo laat maken als je zelf wilt. Bovendien hoeft niemand de B.O.B. te zijn. Zo kan iedereen genieten van een wijntje of biertje en veilig weer thuiskomen.

Dankzij de taxi altijd snel op de luchthaven

Als je snel een vliegtuig moet halen is de trein eigenlijk geen optie. Je bent immers teveel tijd kwijt aan het slepen met koffers en als er vertraging is kun je je vlucht zelfs missen. De auto is gemakkelijker maar heeft ook weer een nadeel. Want waar laat je hem tijdens je reis? Je kunt hem op Schiphol parkeren, maar hier hangt een stevig prijskaartje aan. Veel gemakkelijker en voordeliger is het om via Beleentaxi.nl een taxi te reserveren. De chauffeur haalt je thuis op en brengt je snel en comfortabel naar de luchthaven.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Breezand

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI