bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Breda

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Breda

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Breda

TAXISERVICE IN BREDA

Bestel uw taxi of taxibus in Breda eenvoudig en snel via Beleentaxi.nl. Doordat er meerdere taxibedrijven bij ons zijn aangesloten, hoeft u nooit lang te wachten op een taxi. Wij verbinden u meteen door met een taxibedrijf bij u in de buurt. Op die manier hoeft u niet zelf op zoek naar een taxibedrijf in Breda én wordt u snel geholpen. Hieronder ziet u de tarieven van een aantal populaire taxiritten in Breda en omgeving.

TaxirittenTarieven*
Taxi Breda centraal-Bavel€ 22,-
Taxi Breda centrum-Westerpark€ 14,25
Taxi Open Universiteit Breda-Prinsenbeek€ 19,50
Taxi Medisch centrum Breda -Hazeldonk€ 39,50
Taxi Rat Verlegh stadion-Breda-Zuid€ 14,15

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Breda: 076 - 123 4567 Bel een taxi in Breda: 076 - 123 4567

 

Taxi Breda – uw taxi meteen reserveren: Breda

Wilt u nu meteen een taxi in Breda laten komen? Dan kunt u natuurlijk rekenen op de service van Beleentaxi.nl. De taxi rijdt al uw kant op wanneer u nog aan de telefoon hangt. Reserveer meteen:

 • 24/7 een taxi in Breda bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Breda

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bel 076 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Breda. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Breda en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

TAXI & TAXIBUS IN BREDA

Breda is typisch zo'n stad waar taxivervoer heel makkelijk is. Het historische centrum is prachtig maar minder handig om zelf met de auto te komen en een parkeerplaats te vinden. Wilt u graag een taxi of taxibus bestellen in Breda? Ga dan naar onze website www.beleentaxi.nl. Met het telefoonnummer dat daar vermeld staat, kunt u overal een taxi bestellen. Dus in Breda, maar ook in Etten-Leur, Roosendaal en Oosterhout. In het centrum maar ook in een van de nieuwere wijken Haagse Beemden, Nieuw Ginneken IJpelaar en Westerpark.

“Binnen no time stond de taxi al voor de deur. De chauffeur was erg aardig en ik heb me zeker goed vermaakt tijdens de rit. Ik ben heel blij met Beleentaxi.nl!” – Sophy uit Breda

Beoordeel uw chauffeur na de rit

Een taxi heeft veel voordelen. Dit geldt in het bijzonder wanneer u een dagje ouder bent. Want ook al bent u niet meer zo mobiel als vroeger: u wilt niet afhankelijk zijn van uw naasten en zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Met de taxi is dit mogelijk. Als u ergens heen wilt kunt u gewoon het nummer van Beleentaxi.nl bellen en er komt snel een chauffeur uw kant op. Die kan u vervolgens naar uw afspraken brengen. Wilt u weer naar huis? Bel dan opnieuw naar Beleentaxi.nl en er komt meteen een chauffeur om u weer veilig thuis af te zetten. Bestelt u voor het eerst een taxi via Beleentaxi.nl? Dan horen wij graag hoe deze ervaring u bevallen is.

HISTORISCH BREDA

De stad Breda heeft een rijke historie en dus ook een heleboel mooie bezienswaardigheden. De Haven, het Begijnhof, Onze Lieve Vrouwekerk en de Grote Markt zijn slechts een aantal voorbeelden van het moois dat Breda te bieden heeft. Dan zijn er ook nog tal van kastelen en militaire objecten, mooie parken en natuurgebieden te vinden. Kortom een dagje Breda is zo gevuld.

DAGJE BREDA MET DE TAXI

Als u een dagje naar Breda gaat, is een taxi wel erg makkelijk. Onze taxichauffeurs weten alle mooie plekjes feilloos te vinden en kunnen u er misschien ook nog iets leuks over vertellen. Maar ook als u bijvoorbeeld carnaval gaat vieren, een wedstrijd van NAC gaat bijwonen of een afspraak in het Amphia Ziekenhuis heeft, brengen onze chauffeurs u graag waar u zijn moet. Wilt u met vrienden in Breda gaan stappen? Reserveer dan eens een taxibusje via Beleentaxi.nl. Met zo’n busje kan uw hele gezelschap samen reizen. Dat is voordelig én gezellig. Bovendien hoeft u geen B.O.B. aan te wijzen. Iedereen kan met een gerust hart nog een glaasje nemen, de chauffeur zorgt ervoor dat u allemaal veilig thuis wordt gebracht.

Taxi reserveren in de regio Breda

U kunt in alle wijken van Breda een taxi bestellen:

 • Ulvenhout
 • Boeimeer
 • Brabantpark
 • Waterdonken
 • Vuchtpolder
 • Prinsenbeek
 • Stationsbuurt
 • Zandberg

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Breda

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI