bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Boxtel

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Boxtel

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Boxtel

Taxi & taxibus bestellen via beleentaxi.nl in Boxtel

Ben je regelmatig in Boxtel en zoek je een snelle manier om van A naar B te komen? Laat het openbaar vervoer dan voor wat het is en neem een taxi. Je bestelt er heel eenvoudig één door te bellen naar het telefoonnummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in Boxtel. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een taxistandplaats, de taxi komt namelijk gewoon naar jóu toe. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een service die vraag en aanbod met elkaar verbindt. Er zijn verschillende bedrijven bij Beleentaxi.nl aangesloten. Hierdoor is er altijd snel een taxi bij je. Er zijn echter nog meer redenen om je taxi via Beleentaxi.nl te bestellen.

  • Via Beleentaxi.nl kun je dag en nacht een taxi bestellen.
  • Dankzij de korte wachttijden is er altijd snel een taxi beschikbaar.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook een taxibusje bestellen.
  • Je hebt gegarandeerd een goede en betrouwbare chauffeur.

 

“Binnen no time stond de taxi al voor de deur. De chauffeur was erg aardig en ik heb me zeker goed vermaakt tijdens de rit. Ik ben heel blij met Beleentaxi.nl!” – Sophy uit Boxtel

Reserveer direct een taxi in Boxtel

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie door aan de taxichauffeur.
  • Wacht tot de chauffeur met de taxi bij jou voorrijdt.
  • Stap in de taxi en geniet van een ontspannen rit.

Deel jouw ervaringen met Beleentaxi.nl

Breng je regelmatig een bezoekje aan je moeder in het verzorgingstehuis? Ook dan is een taxi heel handig. Veel verzorgingstehuizen zijn namelijk slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de taxi omzeil je dit probleem. De chauffeur haalt je thuis op en zet je voor de deur van het verzorgingstehuis weer af. Als je naar huis wilt bestel je gewoon weer een terugrit via Beleentaxi.nl. Beleentaxi.nl vindt het belangrijk dat jij tevreden bent over de service. Laat daarom gerust weten hoe jouw ervaringen zijn.

“Beleentaxi.nl heeft me echt uit de brand geholpen. Ik moest snel een taxi hebben, maar het taxibedrijf zei dat het een uur ging duren. Ik zocht verder en vond Beleentaxi.nl. Ik zat binnen een kwartier al in de taxi. Volgende keer bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steve uit Boxtel

De landelijk toegestane tarieven voor taxi’s

Taxibedrijven bepalen zelf hun tarieven. Ze mogen echter niet meer vragen dan de door de overheid vastgestelde maximumtarieven. Deze tarieven gelden voor heel Nederland. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Scherp geprijsd taxivervoer via Beleentaxi.nl

Taxibedrijven moeten zich houden aan de maximumtarieven. Maar zolang zij daaronder blijven mogen ze zelf weten welke prijzen ze vragen. Voor jou als klant betekent dit dat je het ene bedrijf een andere prijs betaalt dan bij het andere. Omdat je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit wilt zijn is het aan te bevelen om je taxi via Beleentaxi.nl te bestellen. Je profiteert dan altijd van de laagste taxitarieven.

Een taxibus voor jouw gezelschap

Als je met meerdere personen op stap wilt is een taxibusje erg handig. Je hoeft je dan niet druk te maken over het vinden van de juiste route of een geschikte parkeerplek. Bovendien is zo’n busje ruim genoeg voor iedereen en ook nog eens heel voordelig. Je bestelt een taxibusje heel eenvoudig door te bellen naar Beleentaxi.nl.

Ook een Schipholtaxi bestel je via Beleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig naar Schiphol? Dan betaal je bij veel taxibedrijven een torenhoge ritprijs. Wil je voordelig uit zijn? Reserveer je taxi van Boxtel naar Schiphol via Beleentaxi.nl. Je krijgt dan altijd een betaalbare taxi.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Boxtel

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI