bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Blauwhuis

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Blauwhuis

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Blauwhuis

Taxivervoer in Blauwhuis taxi of taxibus nodig?

Als je van het openbaar vervoer in Blauwhuis afhankelijk bent zijn er van die dagen waarop je wenst dat je met de auto kon gaan. Als je een belangrijke afspraak hebt bijvoorbeeld. Dan wil je beslist niet te laat komen. En met het openbaar vervoer weet je nooit zeker of er geen vertragingen zijn. Maar ook als het openbaar vervoer wel op tijd rijdt kunnen er problemen zijn. Het weer bijvoorbeeld. Je wilt immers niet met een nat pak en verwaaide haren op een belangrijke afspraak arriveren. Natuurlijk kun je in zo’n geval een taxi nemen. Maar waar vindt je zo snel een taxibedrijf? Gelukkig hoef je je daar vanaf nu geen zorgen meer over te maken. Bel het nummer van Beleentaxi.nl en je wordt meteen doorverbonden met de beschikbare taxi’s bij jou in de buurt. Op die manier hoef je nooit lang op een taxi te wachten. Beleentaxi.nl heeft nog veel meer voordelen.

  • Je kunt het nummer 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.
  • De wachttijden zijn kort, je hebt dus altijd snel de beschikking over een taxi.
  • Voor grotere gezelschappen kun je taxibusjes reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met betrouwbare taxibedrijven.

 

“De taxi stond in precies 8 minuten bij de flat. Ik was net klaar met mijn tas inpakken en stond zelf nog niet eens beneden. Beleentaxil.nl is echt supersnel!” – Amanda uit Blauwhuis

Hoe regel ik mijn vervoer via Beleentaxi.nl?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie door aan de beschikbare taxichauffeur.
  • Wacht tot de taxichauffeur je komt halen op de afgesproken plek.
  • Stap in de bestelde taxi en geniet van een voorspoedige rit.

Wat vindt jij van de werkwijze van Beleentaxi.nl?

Er zijn allerlei situaties waarin een taxi van pas kan komen. Een simpel bezoek aan een museum of restaurant wordt bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger als je je niet druk hoef te maken over het vinden van een parkeerplaats. En als je daarna nog een paar wijntjes wilt drinken hoef je je geen zorgen te maken over de terugrit. Je kunt gewoon Beleentaxi.nl bellen en een rit naar huis bestellen. De chauffeur pikt je dan op en zorgt ervoor dat je veilig en wel thuis aan komt. Ook als je wat minder goed ter been bent is een taxi erg handig. De chauffeur haalt je thuis op en kan je overal naar toe brengen. Het ziekenhuis bijvoorbeeld. En als je naar huis wilt bel je weer even naar Beleentaxi.nl en je bent in een mum van een tijd weer thuis. Maak je normaal nooit gebruik van een taxi? Bestel er dan eens één via Beleentaxi.nl. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe jij de service hebt ervaren.

“Ik was helemaal vergeten een taxi te reserveren, dus ik moest een taxi op de korte termijn vinden. Via Beleentaxi.nl was dit zo geregeld. Ik kon binnen 10 minuutjes instappen!” – John uit Blauwhuis

Taxichauffeurs mogen niet meer vragen dan het maximum tarief

In Nederland mag een taxibedrijf zijn eigen prijzen bepalen. Men mag echter niet meer vragen dan het maximumtarief. De maximumtarieven zijn door de overheid vastgesteld om het taxivervoer betaalbaar te houden. Hieronder vindt je een overzicht van de huidige maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Beleentaxi.nl garandeert een betaalbare taxi Blauwhuis

Omdat de prijzen per taxibedrijf verschillen ben je bij het ene bedrijf duurder uit dan bij het andere. Als klant wil je natuurlijk een zo voordelige mogelijke taxi. Hier hoef je niet zelf naar op zoek te gaan. Als je via Beleentaxi.nl een taxi reserveert krijg je standaard een taxi met een betaalbaar tarief.

Kies voor het gemak van een taxibusje

Ga je met vrienden uit in Blauwhuis maar wil niemand de B.O.B. zijn? Geen probleem. Reserveer een taxibusje via Beleentaxi.nl, dan kunnen jullie met een gerust hart nog een biertje nemen. De chauffeur zorgt ervoor dat jullie weer veilig thuiskomen met de taxibus.

Goedkoop naar het vliegveld reizen

Wil je op een goedkope manier naar Schiphol reizen? Dan kun je de auto beter thuislaten. Als je dagenlang op Schiphol moet parkeren kunnen de kosten namelijk behoorlijk hoog oplopen. Als je met een taxi gaat heb je deze kosten niet. Je bestelt je taxi van Blauwhuis naar Schiphol heel eenvoudig via Beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Blauwhuis

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI