bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Biervliet

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Biervliet

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Axel taxi Hoek taxi Overslag taxi Philippine taxi Sas van Gent taxi Sluiskil taxi Spui taxi Terneuzen taxi Westdorpe taxi Zaamslag taxi Zuiddorpe

Taxi
Biervliet

Zoek je een taxi of taxibus in Biervliet?

Kom je ’s avonds aan op het station in Biervliet en heb je de laatste bus gemist? Dan baal je natuurlijk verschrikkelijk. Maar gelukkig is er dankzij Beleentaxi.nl altijd een oplossing voor handen. Je kunt het nummer dag en nacht bellen en er komt zo snel mogelijk een taxichauffeur jouw kant op. En er zijn nog veel meer redenen om voor Beleentaxi.nl te kiezen:

  • Beleentaxi.nl is 365 dagen per jaar bereikbaar.
  • Er zijn geen lange wachttijden.
  • Beleentaxi.nl kan ook taxibusjes verzorgen.
  • Je hebt gegarandeerd een goede chauffeur.

 

“Binnen no time stond de taxi al voor de deur. De chauffeur was erg aardig en ik heb me zeker goed vermaakt tijdens de rit. Ik ben heel blij met Beleentaxi.nl!” – Sophy uit Biervliet

Bestel je taxi via Beleentaxi.nl:

  • Bel naar het nummer van Beleentaxi.nl en bestel een rit.
  • Wacht tot de taxi bij jou arriveert.
  • Stap in de taxi en laat je zorgeloos naar je bestemming rijden.

Beleentaxi.nl wil weten hoe jij de service beoordeelt

Ben je geïnteresseerd in cultuur en historie? Dan is een bezoekje aan Biervliet een heel goed idee. Zeker wanneer je gebruik maakt van een taxi via Beleentaxi.nl. De taxichauffeur is goed bekend in Biervliet en kan jou precies vertellen waar alle belangrijke bezienswaardigheden zijn. Dit scheelt een heleboel uitzoekwerk. Als je het wilt kan de chauffeur je zelfs voor de deur afzetten. Gemakkelijker kan natuurlijk niet. En aan het einde van de dag kun je gewoon weer naar Beleentaxi.nl bellen. De taxichauffeur haalt je dan op en brengt je veilig weer thuis.

“Beleentaxi.nl heeft me echt uit de brand geholpen. Ik moest snel een taxi hebben, maar het taxibedrijf zei dat het een uur ging duren. Ik zocht verder en vond Beleentaxi.nl. Ik zat binnen een kwartier al in de taxi. Volgende keer bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steve uit Biervliet

Door de overheid vastgestelde tarieven voor taxivervoer

Taxibedrijven bepalen zelf welke tarieven zij rekenen. Ze mogen echter nooit meer vragen dan de landelijk vastgestelde maximumtarieven. Deze maximumtarieven gelden sinds 1 januari 2017. Een overzicht van deze tarieven vindt je hieronder:

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Altijd een voordelige ritprijs

Taxibedrijven mogen niet meer dan het maximumtarief vragen. Dat betekent dat er onder dat maximum nog heel veel mogelijk is. Sommige bedrijven vragen hele hoge prijzen, terwijl andere taxi’s veel minder in rekening brengen. Als klant wil je natuurlijk voordelig uit zijn. Dit is echter niet zo eenvoudig als het klinkt omdat veel taxibedrijven nogal vaag zijn over hun tarieven. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je krijgt dan namelijk altijd een hele voordelige taxi.

Reserveer een taxibusje voor jouw gezelschap

Ga je samen met vrienden naar een festival of concert in Biervliet en verwacht je dat het laat wordt? Bestel dan samen een taxibusje via Beleentaxi.nl. De chauffeur staat dan op het afgesproken tijdstip klaar om jou en je gezelschap op te halen. Zo weet je zeker dat iedereen veilig en snel weer thuis is.

Het beste begin van je reis vanaf Biervliet

Heb je vervoer nodig om jou en je gezin naar Schiphol te brengen? Bestel dan gerust een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt jou dan in Biervliet op, zet de bagage in de kofferbak, en brengt je zo snel mogelijk naar de luchthaven. Een beter begin van je reis is eigenlijk niet denkbaar.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Biervliet

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI