bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Berg en Terblijt

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Berg en Terblijt

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Berg en Terblijt

Taxi & taxibus bestellen via Beleentaxi in Berg en Terblijt

Zoek je een taxi in Berg en Terblijt maar kun je geen taxistandplaats vinden? Bel dan snel naar Beleentaxi.nl. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een service die er naar streeft om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Als je het nummer belt wordt je daarom meteen doorgeschakeld naar de beschikbare taxichauffeurs in Berg en Terblijt. Het grote voordeel is dat je hierdoor niet meer zelf op zoek hoeft te gaan naar een taxistandplaats of taxibedrijf. De chauffeur komt jou op de afgesproken plek ophalen en brengt je snel naar je bestemming. Via Beleentaxi.nl een taxi bestellen heeft nog veel meer voordelen:

  • Je kunt het nummer 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.
  • Er zijn korte wachttijden, je hoeft daarom nooit lang op een taxi te wachten.
  • Je kunt ook taxibusjes voor meerdere personen reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt alleen met de beste taxibedrijven -en chauffeurs.

 

“Ik zou willen dat ik deze taxiservice eerder had ontdekt. Vaak genoeg heb ik een uur of langer op een taxi moeten wachten. Nooit meer, want nu bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steffi uit Berg en Terblijt

Een taxi bestellen in Berg en Terblijt

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je locatie en bestemming door.
  • Wacht tot de chauffeur bij je is.
  • Stap in en reis ontspannen en comfortabel naar jouw bestemming.

Review jouw ervaring met Beleentaxi.nl

Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt hoef je nooit lang op een taxi te wachten. Of het nu dag is of nacht. Bovendien doet de chauffeur er alles aan om jou zo snel mogelijk van A naar B te brengen. Op deze service moet je kunnen bouwen. Beleentaxi.nl hoort daarom graag hoe jouw taxirit is verlopen en hoe jouw ervaring is met de taxichauffeur.

“De taxi stond in precies 8 minuten bij de flat. Ik was net klaar met mijn tas inpakken en stond zelf nog niet eens beneden. Beleentaxil.nl is echt supersnel!” – Amanda uit Berg en Terblijt

De vastgestelde maximale taxitarieven

Taxibedrijven bepalen tegenwoordig zelf hoeveel zij in rekening brengen voor hun rit. Ze moeten zich echter wel houden aan de maximumtarieven. Deze tarieven zijn sinds 1 januari 2017 van kracht en gelden voor heel Nederland. Hieronder vindt je een overzicht van de geldende maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Via Beleentaxi.nl betaal je nooit teveel voor je taxi

Omdat er alleen maximumtarieven gelden is het ene taxibedrijf nét wat goedkoper dan het andere. Als klant wil je natuurlijk graag met de goedkoopste in zee. Maar het is lang niet altijd eenvoudig om een voordelig taxibedrijf te vinden. Veel bedrijven zijn niet duidelijk over hun tarieven. Pas wanneer je eenmaal in de taxi zit hoor je welke prijzen ze vragen. Zo kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. Gelukkig heb je hier bij Beleentaxi.nl geen last van. Als je via Beleentaxi.nl bestelt krijg je namelijk standaard een betaalbare taxi.

Beleentaxi.nl regelt ook groepsvervoer in Berg en Terblijt

Met de taxi reizen is snel en betaalbaar. Reis je met meerdere personen tegelijk? Bel dan het nummer van Beleentaxi.nl en reserveer een taxibusje. Op die manier kan het hele gezelschap in één busje. Dat is voordeliger én gezelliger.

Geen vlucht meer missen? Neem een taxi naar de luchthaven

Ben je op zoek naar vervoer van Berg en Terblijt naar Schiphol? Bestel dan via Beleentaxi.nl een taxi. De chauffeur zorgt ervoor dat jij thuis wordt opgehaald en op tijd op de luchthaven wordt afgezet. Zo kun je de auto lekker thuislaten en hoef je nooit meer een vlucht te missen.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Berg en Terblijt

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI