bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Bellingwolde

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bellingwolde

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Bellingwolde

Snel een taxi of taxibus nodig in Bellingwolde?

Zoek je een voordelige taxi in Bellingwolde maar heb je weinig tijd? Verspil dan geen tijd met zoeken naar een taxistandplaats of een voordelig taxibedrijf. Bel gewoon het nummer van Beleentaxi.nl. Beleentaxi.nl is geen taxicentrale maar een service die jou in contact brengt met de beschikbare taxichauffeurs ter plaatse. Je hoeft dan alleen nog maar je locatie door te geven en er komt meteen een chauffeur naar je toe. Zo wordt het bestellen van een taxi een fluitje van een cent. Er zijn nog meer redenen om te kiezen voor de service van Beleentaxi.nl

  • Je kun het nummer van Beleentaxi.nl dag en nacht bellen om een taxi te reserveren.
  • Beleentaxi.nl werkt met meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de wachttijden kort.
  • Reis je met een groter gezelschap? Via Beleentaxi.nl kun je ook taxibusjes reserveren.
  • Bij Beleentaxi.nl krijg je alleen de chauffeurs met de meeste kennis en ervaring.

 

“Ik had de telefoon letterlijk nog in mijn handen toen de taxi voor de deur toeterde. Ik dacht eerst nog dat de buren ook een taxi hadden besteld, maar hij kwam echt voor mij. Ongelofelijk!” – Bobby uit Bellingwolde

Hoe werkt Beleentaxi.nl?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je wensen door aan de chauffeur.
  • Wacht tot de taxichauffeur je op komt halen.
  • Stap in en geniet van een prettige rit in de taxi.

Probeer Beleentaxi.nl en deel je ervaring

Met de taxi kom je altijd snel van A naar B. De chauffeur weet immers overal de weg en zorgt ervoor dat je op tijd bent voor je afspraak. Of het nu gaat om een ziekenhuisbezoek of een sollicitatiegesprek. Moet je naar een bestemming buiten Bellingwolde? Ook dan kun je gerust contact opnemen met Beleentaxi.nl. Er staan immers altijd taxichauffeurs klaar om jou naar elke gewenste locatie te brengen. Heb je niet zoveel ervaring met taxivervoer? Probeer het dan heel eenvoudig uit door te bellen met Beleentaxi.nl. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe je de rit ervaren hebt.

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit Bellingwolde

In Nederland gelden maximumtarieven voor taxivervoer

In Nederland mag elk taxibedrijf zijn eigen tarieven bepalen. Men moet zich echter wel houden aan de maximumtarieven. Deze maximumtarieven zijn door de overheid vastgesteld en gelden voor alle taxibedrijven in Nederland. Hieronder vindt je een overzicht van alle tarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Via Beleentaxi.nl betaal je altijd een voordelige ritprijs

Elk taxibedrijf bepaalt zelf welke bedragen ze in rekening brengen voor een bepaalde rit. Hierdoor kunnen de tarieven per bedrijf nogal uiteenlopen. Voor jou als klant is het vervolgens een uitdaging om een goedkope taxi te vinden. Als je via Beleentaxi.nl een taxi reserveert heb je gelukkig altijd de zekerheid dat je een voordelige ritprijs betaalt.

Samen op pad in een taxibusje

Ga je met vrienden of collega’s borrelen in Bellingwolde? Dan heb je natuurlijk een B.O.B. nodig. Óf je bestelt een taxibusje via Beleentaxi.nl. Dan kan iedereen genieten van een paar biertjes. De chauffeur zorgt er immers voor dat iedereen weer veilig thuis wordt afgezet.

Met de taxi naar Schiphol vanaf Bellingwolde

Weet je niet hoe je vanaf Bellingwolde naar Schiphol moet komen? Bel dan het nummer van Beleentaxi.nl en reserveer een taxirit. De chauffeur haalt je dan thuis op en zet je af voor de ingang van de luchthaven. Op die manier ben je altijd op tijd voor het vliegtuig en je hoeft niet met koffers te sjouwen.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bellingwolde

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI