bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Barendrecht

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Barendrecht

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Barendrecht

U wilt met de taxi van of naar Barendrecht?

U heeft bijvoorbeeld een taxi naar Rotterdam nodig? Of u bent net geland op het vliegveld en zoekt een taxi naar huis? Bel dan met www.beleentaxi.nl. Er is altijd een chauffeur bij u in de buurt die u graag snel en veilig naar uw bestemming brengt. En dat geldt ook voor de plaatsen rondom Barendrecht zoals Ridderkerk, Albrandswaard, Binnenmaas en Zwijndrecht.

Eiland IJsselmonde

Barendrecht ligt het eiland IJsselmonde dat is omsloten door de Maas. Het heeft een oud dorp rond de watertoren. Er zijn een aantal mooie monumenten en er staan kunstvoorwerpen in de openbare ruimte. Voor echte stadse drukte, kunt u het nabijgelegen Rotterdam bezoeken. De jongste wijk in Barendrecht is Carnisselande.

Taxi nodig naar het ziekenhuis?

Heeft u een afspraak in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam? Of in de Buitenpolikliniek Carnisselande? Wel zo prettig als u dan gebracht en gehaald wordt. Ook daarvoor kunt u bellen met www.beleentaxi.nl. Er zijn diverse chauffeurs uit de regio aangesloten bij ons en er is er dus altijd eentje in de buurt die u graag even brengt en haalt.

Ook als u een taxibusje nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u met een grote groep een uitje hebt gepland of als u met veel bagage naar het vliegveld moet. Ga simpelweg naar www.beleentaxi.nl, voer uw plaatsnaam in, en bel het nummer op uw scherm. Makkelijk.

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Barendrecht

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI