bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Bantega

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bantega

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Bantega

Taxi & taxibus bestellen via beleentaxi.nl in Bantega

Heb je autopech en moet je dringend naar Bantega?? Geen nood. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt, ben je altijd op tijd voor je afspraak. En het maakt niet uit op welk tijdstip je belt. Via Beleentaxi.nl staan er namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week taxichauffeurs voor jou klaar. Er zijn echter nog veel meer redenen om voor Beleentaxi.nl te kiezen:

  • Beleentaxi.nl is 365 dagen per jaar bereikbaar.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Je kunt ook taxibusjes reserveren.
  • Alleen 100% betrouwbare chauffeurs.

 

“Het is onvoorstelbaar hoe snel die taxi al bij mij voor de deur parkeerde. Ik denk dat het hooguit tien minuten heeft geduurd. Beleentaxi.nl werkt echt heel snel!” – Hella uit Bantega

Een taxi bestellen:

  • Bel naar Beleentaxi.nl en bestel een taxi in Bantega.
  • Wacht tot de taxi op de afgesproken plaats arriveert.
  • Stap in de taxi en de chauffeur brengt je naar je bestemming.

Service is heel belangrijk

Een taxi is heel handig als je een afspraak hebt in het ziekenhuis of een revalidatiecentrum in Bantega. Zeker als je wat minder mobiel bent. Wellicht is autorijden dan niet mogelijk en is het openbaar vervoer ook geen optie. Een taxichauffeur haalt jou thuis op en zet je veilig voor de deur van jouw bestemming weer af. Uiteraard helpt de chauffeur jou graag bij het in -en uitstappen. Deze service is heel vanzelfsprekend als je via Beleentaxi.nl een taxi besteld. Laat daarom gerust weten hoe jij de rit hebt ervaren.

“Vorige week had ik midden in de nacht onverwachts een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl kon er direct een taxi geregeld worden. Binnen een minuut of tien was ik al onderweg!” – Sjoerd uit Bantega

De landelijke tarieven voor taxivervoer

Elk taxibedrijf mag in principe zelf bepalen welke prijzen men hanteert. Er geldt echter wel een voorwaarde: de tarieven mogen niet boven een bepaalde maximumgrens uitkomen. Deze maximumgrens is het landelijk maximumtarief zoals vastgesteld op 1 januari 2017. Hieronder vindt je een overzicht van deze maximumtarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Nooit teveel betalen voor je taxi

Omdat elk taxibedrijf eigen prijzen hanteert, kunnen de tarieven per taxibedrijf nogal uiteenlopen. Het is daarom heel goed mogelijk dat je voor dezelfde rit bij het ene bedrijf veel meer betaalt dan bij het andere. Als je dringend een taxi nodig hebt ga je niet uitgebreid prijzen vergelijken. Maar dat betekent niet dat je onnodig veel voor je rit wilt betalen. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt zal dit gelukkig nooit voorkomen. De chauffeurs die aangesloten zijn bij Beleentaxi.nl rekenen eerlijke en zeer voordelige tarieven waardoor jij altijd goedkoop uit bent.

Ook voor groepsvervoer

Wil je met een paar vrienden een bezoekje brengen aan Bantega? Dan is een taxi erg praktisch. De chauffeur weet immers overal de weg en brengt je moeiteloos van A naar B. Ben je met een groter gezelschap? Dan is één taxi waarschijnlijk niet groot genoeg. Via Beleentaxi.nl kun je dan een taxibusje reserveren. Zo’n busje biedt meer ruimte zodat jij en jouw gezelschap samen naar Bantega kunnen reizen.

Dankzij de taxi zorgeloos op reis in Bantega

Veel mensen in Bantega reserveren via Beleentaxi.nl een rit naar Schiphol. Heel begrijpelijk, want als je met het vliegtuig op reis gaat is het een heel gedoe om eerst je bagage mee te nemen in de bus of trein richting de luchthaven. Bovendien is er altijd nog het risico van vertragingen. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je hierdoor je vlucht misloopt. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt zorgt de chauffeur ervoor dat je thuis wordt opgehaald en op tijd op de luchthaven arriveert.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bantega

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI