bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Bakhuizen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bakhuizen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Bakhuizen

Goedkope taxi & taxibus in Bakhuizen

Ga je binnenkort naar Bakhuizen maar ben je hier niet bekend? Maak dan gebruik van een taxi. De chauffeur weet immers overal de weg waardoor je altijd snel op je bestemming bent. Een taxi bestellen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar een taxistandplaats of een taxibedrijf. Je hoeft alleen maar te bellen naar Beleentaxi.nl. Je wordt dan gelijk doorverbonden met de beschikbare taxichauffeurs in Bakhuizen. Omdat Beleentaxi.nl met meerdere taxiaanbieders werkt zijn er bovendien altijd voldoende chauffeurs. Hierdoor heb je geen last van lange wachttijden. Beleentaxi.nl heeft nog meer voordelen.

  • Het telefoonnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.
  • Dankzij de korte wachttijden is je reistijd korter dan ooit.
  • Als je met meer mensen reist kun je een taxibusje reserveren.
  • Via Beleentaxi.nl krijg je alleen de meest ervaren chauffeurs.

 

“Vorige week had ik midden in de nacht onverwachts een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl kon er direct een taxi geregeld worden. Binnen een minuut of tien was ik al onderweg!” – Sjoerd uit Bakhuizen

Snel een taxi bestellen in Bakhuizen?

  • Bel naar Beleentaxi.nl en laat weten waar je bent.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij je is.
  • Stap in en leun lekker achterover tijdens de rit.

Stuur je recensie naar Beleentaxi.nl

Wil je een middagje shoppen in Bakhuizen maar zie je het niet zitten om met je auto door het drukke verkeer te navigeren? Groot gelijk. Bovendien is het vaak nog een hele toer om een parkeerplaats te vinden. Maak het je zelf daarom gemakkelijk en bestel een taxi via Beleentaxi.nl. Als je naar huis wilt kun je Beleentaxi.nl bellen en er komt zo snel mogelijk een taxichauffeur om jou naar huis te brengen. Een bijkomend voordeel is dat je niet met je tassen en aankopen hoeft te slepen. Alles kan met het grootste gemak in de kofferbak. Neem je normaal gesproken nooit een taxi? Probeer het dan gerust een keertje uit via Beleentaxi.nl. Naderhand kun je Beleentaxi.nl jouw recensie sturen.

“Meestal reserveer ik op tijd een taxi, maar nu had ik er onverwachts eentje nodig. Ik zocht naar een goed en snel taxibedrijf. Zo kwam ik bij Beleentaxi.nl terecht. Ik was al binnen een half uur op de plaats van bestemming, 20 minuten verderop!” – José uit Bakhuizen

Taxibedrijven moeten zich houden aan de landelijke maximumtarieven

In Nederland mag elk taxibedrijf zijn eigen prijzen bepalen. Dit betekent overigens niet dat ze te hoge bedragen in rekening mogen brengen. Ze moeten zich namelijk houden aan de maximumtarieven zoals door de overheid vastgesteld. Hieronder vindt je een overzicht van deze tarieven.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Via Beleentaxi.nl betaal je nooit teveel

Omdat taxibedrijven voor een groot deel zelf hun prijzen bepalen ben je bij het ene bedrijf goedkoper uit dan bij het andere. Als klant wil je die dure bedrijven natuurlijk liever mijden. Gelukkig is dit heel eenvoudig. Via de service van Beleentaxi.nl krijg je namelijk vanzelfsprekend een taxi met een laag rittarief.

Reserveer een taxibusje Bakhuizen voor jou en je vrienden

Ben je met vrienden uit in Bakhuizen maar hebben jullie toch iets meer gedronken dan jullie van plan waren? Zorg dan dat je veilig thuiskomt. Reserveer bijvoorbeeld een taxibusje via Beleentaxi.nl. De chauffeur komt jullie dan op de afgesproken plek ophalen en brengt iedereen veilig weer naar huis.

Snel en comfortabel met een taxi naar het vliegveld

Ga je op reis met het vliegtuig maar heb je nog geen vervoer naar de luchthaven? Bestel dan een taxi via Beleentaxi.nl. Je wordt dan bij je voordeur opgehaald en de chauffeur helpt je met de koffers. Tijdens de rit kun je nog even lekker ontspannen voordat je aan een nieuw avontuur begint.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bakhuizen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI