bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Arnhem

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Arnhem

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Arnhem

Bestel uw taxi in Arnhem eenvoudig via Beleentaxi.nl. De beste taxibedrijven in Arnhem zijn bij ons aangesloten, waardoor er altijd wel een taxi bij u in de buurt is. Heeft u een taxi nodig? Bel naar Beleentaxi.nl en wij verbinden u meteen door met een taxibedrijf bij u in de buurt. Zo hoeft u niet zelf op zoek naar een taxi in Arnhem en kunt u snel op weg naar uw plaats van bestemming.

TaxirittenTarieven*
Taxi Arnhem – Burgers’ Zoo€ 17,-
Taxi Arnhem Centrum - Rijnstate Ziekenhuis€ 12,-
Taxi station Arnhem Centraal - Gelredome€ 19,-
Taxi Arnhem – Nationaal Park De Hoge Veluwe€ 27,50
Taxi Arnhem – Nijmegen€ 53,-

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Arnhem: (tel) Bel een taxi in Arnhem: (tel)

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bestel uw taxi via Beleentaxi.nl en maak gebruik van onze snelle service:

 • 24/7 een taxi in Arnhem bestellen
 • Korte wachttijd: Snel een taxi in Arnhem
 • Ook taxibusjes beschikbaar
 • De beste taxichauffeurs

 

“Heel blij met Beleentaxi.nl: enkele minuten nadat ik had gebeld stond er al een taxi op de stoep!” – Sonia uit Arnhem.

 

Een taxi in Arnhem bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel tel en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxichauffeurs zijn vrij om hun eigen tarieven vast te stellen. Hierbij dienen zij zich echter wel te houden aan de vastgestelde maximumtarieven van de overheid. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Zakelijke taxiservice in Arnhem

Beleentaxi.nl staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als zakelijke klant bieden wij u de mogelijkheid om een account aan te maken. Met dit account spaart u gratis voor waardebonnen die u in meer dan 6000 winkels kunt besteden. Maak direct een account aan.

Op zoek naar een taxi of taxibus in Arnhem?

Zoekt u een taxi in Arnhem? Bijvoorbeeld omdat u een afspraak heeft in het Rijnstate Ziekenhuis of met de trein vanaf NS Arnhem Centraal reist? Regel dan een taxi via www.beleentaxi.nl. U kunt hier ook een taxi bestellen vanuit of naar een van de omliggende dorpen en buurtschappen Schaarsbergen, De Praets, ’ t Vlot , Terlet en Deelen.

Wat is er te doen in Arnhem?

Burgers ’ Zoo is waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid in Arnhem. In het GelreDome speelt voetbalclub Vitesse en worden regelmatig concerten gegeven. Gaat u voor de natuur, dan brengt u natuurlijk een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe. En voor de liefhebbers van kunst en cultuur, zijn er ook diverse musea in Arnhem te vinden. En wist u dat Arnhem een van de grootste winkelsteden van Nederland is? Shop er dus maar lekker op los!

24/7 taxi & taxibus Arnhem

Een taxi reserveren in Arnhem gaat simpel via www.beleentaxi.nl. Bel het nummer op de site en u wordt vanzelf doorverbonden naar een van de betrouwbare chauffeurs in de regio die met ons samenwerkt. Deze chauffeurs zijn door ons volledig gescreend en in het bezit van de vereiste papieren en een goed onderhouden taxi. Belt u vanuit het centrum van Arnhem, of juist vanuit een van de vinexwijken Schuytgraaf, Stadsblokken of Saksen Weimar? Wij vinden overal een geschikte taxi of taxibusje voor u. Waar wacht u nog op?!

Taxi bestellen in Arnhem en omgeving

U kunt bij ons een taxi bestellen vanuit heel Arnhem, zoals:

 • Rijnkwartier
 • Korenkwartier
 • Spijkerkwartier
 • Arnhemse Broek
 • Malburgen
 • Elderveld
 • Stationskwartier
 • Rozetkwartier

De voordelen van Beleentaxi.nl

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij verbinden u direct door naar een taxibedrijf bij u in de buurt, zodat u binnen korte tijd een taxi voor de deur heeft staan. Alle taxichauffeurs die zijn aangesloten bij Beleentaxi.nl kennen Arnhem goed en brengen u zo snel mogelijk naar uw bestemming. Beleentaxi.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt dus altijd een taxi bestellen via Beleentaxi.nl, ook ’s nachts.

 

“Ik bestel regelmatig een taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeurs zijn er altijd snel en zijn vriendelijk en netjes. Superhandige dienst!” – Evelien uit Arnhem.

 

Een betrouwbare taxi in Arnhem

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Na afloop van uw rit vragen wij u daarom altijd om de taxirit en de chauffeur te beoordelen. Wij vinden het belangrijk om te weten of de chauffeurs die bij ons zijn aangesloten op tijd komen, vriendelijk en behulpzaam zijn en of de rit prettig verliep. Heeft u een nare ervaring met uw taxirit? Ook dat willen we graag van u weten, zodat we de kwaliteit van onze service kunnen blijven garanderen.

Contact met Beleentaxi.nl

Wilt u meer weten over Beleentaxi.nl of heeft u een vraag over onze service? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook eerst de veelgestelde vragen bekijken.

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Arnhem

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI