bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Anna Paulowna

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Anna Paulowna

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Anna Paulowna

Taxi of taxibus nodig in Hollands Kroon (Anna Paulowna)?

Een taxi of taxibus in Anna Pauwlowna is zo besteld via www.beleentaxi.nl Ga naar de site, vul de gemeente van uw keuze in en er verschijnt een telefoonnummer dat u automatisch doorschakelt naar een taxichauffeur uit de regio. Deze chauffeur kent de buurt op zijn duimpje en brengt u snel en veilig naar uw bestemming. De gemeente Hollands Kroon bestaat uit een hele rij dorpen, gehuchten en buurtschappen. Maar in welk deel van Hollands Kroon u ook woont, uw taxi bestelt u altijd via www.beleentaxi.nl. Dat is pas makkelijk!

Jonge gemeente

De gemeente Hollands Kroon bestaat pas sinds 1 januari 2012. Het bestaat uit de voormalige gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. Via de Afsluitdijk is het verbonden met Friesland. Hollands Kroon ligt aan het Amstelmeer en dat was ook de werknaam van de gemeente. De definitieve naam is gekozen na een wedstrijd onder de bewoners. Er zijn een aantal Rijksmonumenten te vinden in de gemeente waaronder een aantal fraaie kerken, boerderijen en molenrompen. De naastgelegen gemeenten zijn Den Helder, Harlingen, Heerhugowaard, Medemblik, Opmeer, Schagen, Súdwest-Fryslân en Texel.

Schipholtaxi vanuit Hollands Kroon met de taxi of taxibus

Bent u toe aan een heerlijke lange vakantie? Of gaat u een paar dagen op stedentrip? Een taxi naar Schiphol is snel geregeld via www.beleentaxi.nl. Laat uw vakantie heerlijk rustig beginnen zonder stress over parkeerplaatsen en of de koffers wel in de auto passen. In een van onze ruime taxi’s is plek zat voor uw koffers. En gaat u met meerdere personen, dan bestelt u bij ons gewoon een taxibusje. U wordt voor de vertrekhal afgezet en u wandelt zo uw bestemming tegemoet. En op de terugweg staat onze chauffeur op de afgesproken plek op u te wachten. Hoe relaxt is dat?!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Anna Paulowna

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI