bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Andel

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Andel

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Andel

Taxi & taxibus bestellen via Beleentaxi.nl in Andel

Ga je graag uit eten in Andel? Dan wil je daar optimaal van kunnen genieten. Een wijntje hoort daar natuurlijk ook bij. Als je tenminste niet meer naar huis hoeft te rijden. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken als je via Beleentaxi.nl een taxi besteld. Dan kun je gerust nog een glas nemen. De taxichauffeur jou immers veilig en comfortabel weer naar huis. Via Beleentaxi.nl een taxi bestellen heeft nog veel meer voordelen:

  • Beleentaxi.nl is 365 dagen per jaar en 24/7 bereikbaar.
  • Dankzij de korte wachttijd heb je altijd snel een taxi.
  • Reis je met meer? Reserveer een taxibusje.
  • De goed opgeleide chauffeurs zijn zeer ervaren.

 

“Ik moest onverwachts ergens naartoe en had snel een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl had ik direct een chauffeur aan de telefoon die binnen 5 minuten al in mijn straat kon zijn. Dit maakte hij waar. Ik ben erg te spreken over de service!” – Peter uit Andel

Hoe bestel ik een taxi Andel?

  • Bel naar Beleentaxi.nl bestel een taxi.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij je is.
  • Reis zorgeloos naar je bestemming.

Vertel Beleentaxi.nl over jouw ervaring

Als je naar Beleentaxi.nl belt, wordt je meteen doorverbonden met een taxichauffeur in Andel. Je hoeft dus niet eerst zelf op zoek te gaan naar een taxibedrijf in Andel. Dankzij deze manier van werken heb je bovendien geen last van lange wachttijden. Met Beleentaxi.nl bespaar je dus veel tijd. Na afloop hoort Beleentaxi.nl graag hoe dit is bevallen.

“Ik ben heel tevreden over Beleentaxi.nl. Ik kreeg echt direct iemand aan de lijn die ervoor kon zorgen dat mijn taxi er binnen 10 minuten zou zijn. Super!” – Bas uit Andel

De landelijke taxitarieven

Taxibedrijven en taxichauffeurs mogen zelf bepalen hoeveel ze in rekening brengen. Ze moeten zich hierbij echter wel houden aan de grenzen die door de overheid zijn vastgesteld. Sinds 1 januari 2017 gelden de onderstaande maximum tarieven voor het taxivervoer.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Gemakkelijk en goedkoop met de taxi

De prijzen voor het taxivervoer kunnen nogal uiteenlopen. Het kan daarom best lastig zijn om een goedkope taxi in Andel te vinden. Ook zijn de taxibedrijven niet altijd even duidelijk over hun tarieven. Vaak staan ze ergens met kleine lettertjes vermeldt of zijn ze pas zichtbaar wanneer u eenmaal in de taxi bent gestapt. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt ben je altijd verzekerd van een goedkope taxi.

Een taxibusje Andel voor groepsvervoer

Ga je met een grote groep uit eten en wil je samen met de taxi? Reserveer dan via Beleentaxi.nl een taxibusje. Dan zorgt de chauffeur ervoor dat jouw hele gezelschap veilig thuis wordt afgeleverd. Je kunt het nummer van Beleentaxi.nl natuurlijk ook opslaan in je smartphone. Je kunt dan altijd en overal een taxi bellen.

Een taxi naar Schiphol bestellen

Veel mensen bestellen via Beleentaxi.nl een rit van Andel naar Schiphol. En dat is heel begrijpelijk. Je auto hoeft dan niet op Schiphol te blijven staan. Ook ben je niet afhankelijk van de grillen van het openbaar vervoer. De taxichauffeur haalt je thuis voor de deur op en levert je netjes op tijd af bij de luchthaven. Zo kun je zonder zorgen aan je reis beginnen.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Andel

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI