bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Amsterdam

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amsterdam

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Amstelveen taxi Amsterdam Zuidoost taxi Amsterdam-Duivendrecht taxi Badhoevedorp taxi Diemen

Taxi
Amsterdam

Taxi tarieven veel gereden ritten in Amsterdam

Wilt u makkelijk een taxi in Amsterdam boeken? Dan kunt u rekenen op de snelle taxiservice wanneer u reserveert via Beleentaxi.nl. Bestel eenvoudig uw taxi: Amsterdam.Een taxi in Amsterdan kan binnen enkele minuten al bij u voor de deur staan, maar dat moet u wel weten welk taxibedrijf u hiervoor moet benaderen. Het uitzoekwerk kost u vaak al langer dan nodig. Beleentaxi.nl biedt u hierin optimaal gemak. Wij werken met verschillende taxibedrijven en zoeken voor u uit welk taxibedrijf u het snelst van dienst kan zijn.

TaxirittenTarieven*
Taxi Amsterdam Centraal - Leidseplein€ 15,50
Taxi Johan Cruijff Arena – Amsterdam Centrum€ 34,50
Taxi Amsterdam Zuid Oost – Amsterdam Noord€ 36,50
Taxi Amsterdam IJburg – Rijksmuseum€ 37,-
Taxi Amsterdam Jordaan – VU Medisch Centrum€ 24,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Amsterdam: 020 - 123 4567 Bel een taxi in Amsterdam: 020 - 123 4567

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bestel uw taxi via Beleentaxi.nl en maak gebruik van onze snelle service:

 • 24/7 taxiservice Amsterdam
 • Korte wachttijd: Snel een taxi
 • Ook taxibusjes beschikbaar
 • De beste Amsterdamse taxichauffeurs

 

“Ik was helemaal vergeten een taxi te reserveren, dus ik moest een taxi op de korte termijn vinden. Via Beleentaxi.nl was dit zo geregeld. Ik kon binnen 10 minuutjes instappen!” – John uit Amsterdam.

 

Een taxi in Amsterdam bestellen via Beleentaxi.nl doet u in een aantal eenvoudige stappen:

Bel 020 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Amsterdam. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Amsterdam en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Landelijk vastgestelde tarieven

Taxibedrijven hebben de vrijheid om zelf hun tarieven vast te stellen, maar ze dienen ze wel te houden aan bepaalde tarieven die de overheid heeft vastgesteld. Hieronder ziet u de maximum taxitarieven die gelden per 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Taxi Amsterdam

Wilt u wel eens een ontspannen bezoekje brengen aan onze hoofdstad, zonder een fortuin kwijt te zijn aan parkeerkosten, de stress van het rijden in een ontzettend drukke stad of de angst voor schade aan uw auto? Of misschien rijdt u helemaal geen auto, maar wilt u toch eens genieten van een deur-tot-deur service? Dan bent u bij Beleentaxi.nl aan het juiste adres.

Wij helpen u met het vinden van een taxi in Amsterdam of op een andere locatie. Onze telefooncentrale is hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U geeft aan waar u een taxi zoekt en wij zorgen vervolgens voor de rest. Een taxi inschakelen voor een ritje naar of door Amsterdam was nooit makkelijker!

Goedkope taxi Amsterdam

Natuurlijk begrijpen we dat u het liefst een goedkope taxi in Amsterdam wilt hebben. Daarom werken wij samen met bedrijven die een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Beleentaxi.nl heeft zelf geen eigen taxi's en kan dus ook geen vaste prijzen afgeven voor de ritten. U kunt natuurlijk wel een afspraak maken met de chauffeur.

Daarnaast kunt u erop rekenen dat wij u naast een goedkope, ook een betrouwbare en comfortabele rit door de stad bieden. We brengen vraag en aanbod samen en letten hierbij op prijs, maar zeker ook op dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent en we zetten ons volledig in voor onze klanten.

Regel uw Amsterdam taxi online

Het regelen van een taxi in Amsterdam kan via Beleentaxi.nl heel gemakkelijk en deels online. U gaat eerst online naar onze website en volgt daar de instructies. Vervolgens vragen we u om contact op te nemen met onze centrale, zodat we uw vraag verder kunnen behandelen. Ook als u vragen wilt stellen, is dat online mogelijk.

Wilt u de taxi afbellen omdat u al een andere oplossing gevonden hebt of uw plannen gewijzigd zijn? dat is geen probleem. Wel is het dan zaak dat u even contact opneemt via de centrale, zodat wij u kunnen doorverbinden met de juiste chauffeur. Op die manier blijven de lijntjes kort en weet u ook dat uw afzegging goed is doorgekomen.

Ook voor ritjes in de omgeving

Hoewel Amsterdam natuurlijk meer dan genoeg te bieden heeft als het gaat om een mooie omgeving, kunt u bij Beleentaxi.nl voor veel meer terecht dan alleen een rit door de stad. Boek bijvoorbeeld een taxi naar Schiphol of maak een rit naar Amstelveen, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Duivendrecht, Badhoevedorp of Diemen.

Deze delen van Amsterdam en omgeving zijn misschien iets minder bekend dan de grote binnenstad, maar ze zijn zeker niet minder de moeite waard. Bovendien kan een ervaren taxichauffeur u gewoon op de mooiste plekjes afzetten, waardoor u daar zelf niet eens meer naar hoeft te zoeken. Makkelijk, toch?

Bel een taxi in Amsterdam via Beleentaxi.nl

Bent u overtuigd van de vele voordelen die Beleentaxi.nl u te bieden heeft? Wacht dan niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk door de regio waarin u een taxi zoekt in te vullen op onze website. Vervolgens krijgt u te zien welk nummer u hiervoor moet bellen.

Als u dit nummer daarna belt, komt u in contact met onze telefooncentrale. Hier kunt u aangeven of u een auto of een taxibusje wilt reserveren. Wij zorgen daarna voor de rest. Voor meer uitleg over ons werkproces kunt u altijd even het handige filmpje op onze website bekijken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Zakelijk  taxi vervoer in Amsterdam

 

 

Ook wanneer u als zakelijke klant een taxi in Amsterdam nodig heeft, kunt u contact opnemen met Beleentaxi.nl. We bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken. Via dit account spaart u gratis voor waardebonnen die u in meer dan 6000 winkels kunt gebruiken.

Snel met de taxi of taxibus naar Schiphol

U moet onverwachts naar Schiphol voor een zakelijke reis of u gaat lekker op vakantie? Een taxi vanaf Amsterdam naar Schiphol is via Beleentaxi snel geregeld. Geen gedoe met het slepen van koffers en wachten op de trein die vaak niet optijd is! Voor een snelle taxi naar Amsterdam airport Schiphol kunt bij ons 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor een taxi of taxibus.
 

 

Taxi reserveren in de regio Amsterdam

U kunt in alle wijken van Amsterdam een taxi bestellen:

 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam Noord
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Nieuw-West
 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Oost
 • Amsterdam Zuidoost
 • Amsterdam Westpoort

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amsterdam

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI