bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Amen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Amen

Taxi of taxibus bestellen via beleentaxi.nl in Amen

Heb je een taxi nodig maar is er geen taxistandplaats bij jou in de buurt? Geen nood. Bel gewoon het nummer van Beleentaxi.nl en je wordt meteen doorgeschakeld naar een beschikbare taxichauffeur in Amen. Die komt je vervolgens ophalen en brengt je zo snel mogelijk naar je bestemming. Er zijn echter nog meer redenen om te kiezen voor de service van Beleentaxi.nl:

  • Het nummer is dag en nacht bereikbaar.
  • Je hebt geen last van lange wachttijden.
  • Beleentaxi.nl werkt ook met taxibusjes.
  • Je hebt altijd een kundige chauffeur.

 

“Beleentaxi.nl heeft me echt uit de brand geholpen. Ik moest snel een taxi hebben, maar het taxibedrijf zei dat het een uur ging duren. Ik zocht verder en vond Beleentaxi.nl. Ik zat binnen een kwartier al in de taxi. Volgende keer bel ik direct Beleentaxi.nl!” – Steve uit Amen

Via Beleentaxi.nl een taxi bestellen in Amen

  • Bel het nummer van Beleentaxi.nl en bestel een rit.
  • Wacht tot de taxichauffeur bij jou voor komt rijden.
  • Stap in en laat je zorgeloos naar je bestemming rijden.

Beoordeel Beleentaxi.nl

Er zijn allerlei situaties waarin het heel handig is om van een taxi gebruik te kunnen maken. Neem bijvoorbeeld een trouwerij. Je wilt je dan geen zorgen maken om het uitzoeken van de route. Ook moet je rekening houden met je nette kleren en je mooie kapsel. Met de taxi hoef je je hier helemaal niet druk om te maken. De taxichauffeur haalt jou op thuis op en brengt je snel en comfortabel naar de gewenste locatie in Amen. En naderhand hoort Beleentaxi.nl graag hoe jij de taxirit beoordeelt.

“Ik ben zeer tevreden over Beleentaxi.nl. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ze de snelheid waar konden maken, maar er is geen woord van gelogen. Ze stonden echt heel snel voor de deur!” – Leon uit Amen

De maximale tarieven voor taxi’s

Taxibedrijven mogen zelf bepalen welke tarieven zij hanteren. Ze moeten zich echter wel houden aan een maximumtarief. Dit tarief is door de overheid vastgesteld en geldt voor heel Nederland. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven die sinds 1 januari 2017 gelden.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Via Beleentaxi.nl een voordelige taxi regelen

Taxibedrijven bepalen zelf welke ritprijs zij vragen. Maar omdat er alleen een maximum geldt kunnen de prijzen per taxibedrijf flink uiteenlopen. Hierdoor kan het voorkomen dat je bij de ene taxi veel goedkoper bent dan bij een andere. Als klant wil je hier natuurlijk van profiteren. Dit is echter niet eenvoudig omdat de taxibedrijven hun tarieven vaak opzettelijk ‘vaag’ houden. Hierdoor kom je pas na het instappen achter de daadwerkelijke tarieven. En zo kun je onbedoeld toch nog heel duur uit zijn. Beleentaxi.nl begrijpt dat jij niet teveel kwijt wilt zijn aan een taxi. Als je via Beleentaxi.nl een taxi bestelt betaal je daarom standaard een hele scherpe ritprijs.

Reserveer je groepsvervoer via Beleentaxi.nl

Wil je met een groter gezelschap naar Amen reizen? Ook dan kun je gebruikmaken van taxivervoer. Via Beleentaxi.nl kun je namelijk ook taxibusjes reserveren. De chauffeur zorgt er voor dat jullie thuis opgehaald worden en snel op de gewenste bestemming worden afgeleverd. En of het nu dag of nacht is: als jullie weer naar huis willen bel je gewoon even naar Beleentaxi.nl. Er is altijd een chauffeur beschikbaar om iedereen weer veilig thuis af te zetten.

Snel naar Schiphol? Bestel een taxi Amen

Ga je binnenkort met het vliegtuig op vakantie maar wil je de auto liever niet dagenlang op de luchthaven parkeren? Reserveer dan via Beleentaxi.nl een taxirit van Amen naar het vliegveld. Je kunt de auto dan lekker thuislaten. Met koffers zeulen is niet nodig want de chauffeur haalt je bij de voordeur op en zet je voor de ingang van het vliegveld af. Bovendien zorgt taxichauffeur ervoor dat jij je vlucht niet mist.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI