bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Ameide

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Ameide

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Ameide

Zoek je een taxi of taxibus in Ameide?

Ben je in Ameide en wil je snel ergens heen met de taxi? Bel dan het nummer van Beleentaxi.nl. Je wordt dan meteen doorverbonden met de beschikbare taxichauffeurs bij jou in de buurt. Op die manier hoef je nooit lang op een taxi te wachten. Naast de korte wachttijden profiteer je bij Beleentaxi.nl van nog veel meer voordelen.

  • Via Beleentaxi.nl kun je dag en nacht een taxi bestellen.
  • Bij Beleentaxi.nl heb je nooit last van lange wachttijden.
  • Via Beleentaxi.nl kun je ook taxibusjes reserveren.
  • Bij Beleentaxi.nl krijg je alleen de beste chauffeurs in Ameide.

 

“Tussen het bellen naar Beleentaxi.nl en het voorrijden van de taxi zat letterlijk maar een paar minuten. Ik ben zeer tevreden over deze taxiservice!” – Karin uit Ameide

Reserveer je taxi in Ameide

  • Bel naar Beleentaxi.nl en geef je wensen door aan de chauffeur.
  • Wacht tot de taxichauffeur je op komt halen.
  • Stap in en geniet van een prettige rit in de taxi.

Jouw beoordeling van Beleentaxi.nl

Ben je niet in staat om te rijden en zie je het ook niet zitten om met het openbaar vervoer naar Ameide te reizen? Dan is de taxi een prima alternatief. Op die manier ben je van niemand afhankelijk. Je bestelt de taxi heel gemakkelijk via Beleentaxi.nl en de chauffeur haalt je bij de voordeur op. Met de taxi reis je vervolgens snel en comfortabel naar je bestemming. Zo kun je gewoon zelfstandig de dagelijkse dingen blijven doen. Heb je nog nooit een taxi bestelt? Probeer het dan een keer uit en laat Beleentaxi.nl weten hoe jij de service beoordeelt.

“Ik moest onverwachts ergens naartoe en had snel een taxi nodig. Via Beleentaxi.nl had ik direct een chauffeur aan de telefoon die binnen 5 minuten al in mijn straat kon zijn. Dit maakte hij waar. Ik ben erg te spreken over de service!” – Peter uit Ameide

De landelijk toegestane tarieven

In Nederland mag elk taxibedrijf zelf weten welke tarieven zij hanteren. Ze moeten zich hierbij wel houden aan de vastgestelde maximumtarieven. Deze maximumtarieven zijn door de overheid vastgesteld om te voorkomen dat het taxivervoer te duur wordt. Hieronder vindt je een overzicht van de maximumtarieven zoals ingesteld op 1 januari 2017.

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

Een goedkope taxi bestellen

Omdat taxibedrijven zelf hun prijzen bepalen zal het regelmatig voorkomen dat je bij het ene bedrijf meer betaalt dan bij het andere. Als klant wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn. Toch kan het best lastig zijn om een goedkope aanbieder te vinden. Veel taxibedrijven doen vaag over hun tarieven waardoor je uiteindelijk duurder uit bent. Gelukkig kun je dit voorkomen door je taxi via Beleentaxi.nl te bestellen. Je krijgt dan altijd een taxi met een heel scherp tarief.

Laat naar huis? Reserveer een taxibus in Ameide

Heb je samen met je vrienden genoten van een avondje uit maar heb je de laatste bus naar huis gemist? Reserveer dan een voordelig taxibusje via Beleentaxi.nl. Er komt dan zo snel mogelijk een chauffeur naar jullie toe. Die zorgt er voor dat jullie allemaal veilig thuis afgezet worden.

Een rit naar Schiphol bestellen

Heb je vervoer nodig naar Schiphol? Maak dan gebruik van een taxiservice. Je hoeft dan niet met je koffers te sjouwen en je weet zeker dat je op tijd bent voor het vliegtuig. Zo’n taxi hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je via Beleentaxi.nl een rit bestelt is zo’n rit altijd betaalbaar.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Ameide

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI