bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Almelo

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Almelo

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Almelo

Taxi & taxibus in Almelo

Bent u in Almelo op zoek naar een taxi of taxibus? Ga dan naar onze website www.beleentaxi.nl. Als u daar Almelo invult, verschijnt er een nummer op uw scherm dat u kunt bellen. Dit nummer verbindt u rechtstreeks met een taxichauffeur in de regio die u brengt waar u maar wilt. En met hetzelfde gemak belt u een taxi vanuit een van de andere dorpen en buurtschappen in de gemeente Almelo zoals Aadorp, Bornerbroek, Mariaparochie, Tusveld, Bavinkel of Deldenerbroek.

Huize Almelo

Huize Almelo is een bijzonder object in Almelo. Dit huis bestaat vermoedelijk sinds de 12de eeuw. Andere historische gebouwen zijn de Sint-Georgiusbasiliek, de Grote Kerk en Korenmolen De Hoop. De Westeres is een wijk in Almelo die tijdens de Eerste Wereldoorlog is gebouwd. De wijk bestaat uit smalle straatjes waarin leuke rood met gele huisjes staan. De huisjes zijn niet allemaal hetzelfde waardoor het geheel een gezellige uitstraling krijgt. De bekendste Almeloër is zonder twijfel cabaretier Herman Finkers.

Taxi bestellen Almelo

Een taxi of taxibus bestelt u eenvoudig via www.beleentaxi.nl. Gaat u een avondje uit in het centrum van Almelo? Gaat u naar Preston Palace? Of heeft u een afspraak in ziekenhuis ZGT Almelo? Dan is een taxi bij ons zo geregeld. En wij hebben niet alleen betrouwbare chauffeurs in Almelo. Maar ook in de omliggende gemeenten Borne, Hof van Twente, Twenterand, Tubbergen en Wierden.

Natuurlijk brengen wij u ook graag naar Schiphol voor uw vakantie of zakenreis. Of naar het stadion van voetbalclub Heracles.

Zegt u het maar.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Almelo

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI