bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Vlaardingen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Vlaardingen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Rotterdam taxi Rotterdam Airport taxi Schiedam

Taxi
Vlaardingen

Op zoek naar een taxi in Vlaardingen?

Wilt u met de taxi naar het gezellige centrum van Vlaardingen? Of heeft u een afspraak in het ziekenhuis in Schiedam of Rotterdam? Op www.beleentaxi.nl staat een nummer waarmee u waar dan ook in Nederland een taxi kunt bestellen. Of u nu in Vlaardingen bent, of in een van de omliggende gemeenten Schiedam, Botlek, Rozenburg of Maassluis, overal kunt u hetzelfde nummer hanteren. U wordt vanzelf doorgeschakeld naar een taxichauffeur bij u in de buurt. Dat is toch wel enorm handig, vindt u niet?

Haring happen in Vlaardingen

Vlaardingen staat vooral bekend als dé haringstad van Nederland. Er wordt niet meer gevist tegenwoordig, maar in de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven kan nog altijd een lekker harinkie gescoord worden. Archeologen hebben ontdekt dat al in de Steentijd mensen in Vlaardingen woonden waarmee het een van de oudst bewoonde gebieden van Nederland is. De Krabbeplasman is een skelet van ruim 3300 jaar oud en werd in 1990 aan de rand van Vlaardingen gevonden.

Taxi nodig naar het vliegveld?

Gaat u lekker op vakantie of heeft u een zakenreis gepland? De meest relaxte manier om naar het vliegveld te reizen, is toch zonder twijfel de taxi. Geen gedoe met parkeren maar lekker voor de deur worden afgezet. Wie wil dat nou niet? En onze chauffeurs helpen u vanzelfsprekend met uw bagage. Bon voyage!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Vlaardingen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI