bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Venlo

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Venlo

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Venlo

Taxi bestellen in Venlo

Een taxi bestellen in Venlo is vanaf vandaag nooit meer hetzelfde. Moest u vroeger altijd op zoek naar dat ene telefoonnummer, tegenwoordig hoeft u voor het bestellen van een taxi nog maar een ding te onthouden. En dat is zo logisch dat u het niet snel zult vergeten: www.beleentaxi.nl. En het allermooiste moet nog komen, namelijk dat onze site in heel Nederland werkt. Voer simpelweg de naam van uw woonplaats in en bel het nummer dat op het scherm verschijnt. Voor u het weet, staat een van onze chauffeurs bij u voor de deur. Dus of u nu belt vanuit Venlo zelf, of vanuit een van de andere gemeenten die bij de gemeente Venlo horen, voor een taxi gaat u vanaf nu naar www.beleentaxi.nl.

Venlo

U kunt zich met gemak een poosje goed vermaken in Venlo. Er is een aantal musea zoals Museum van Bommel van Dam en het Limburgs Museum. Wilt u een nachtje in een kasteel slapen, dan kan dat in Kasteel Holtmühle dat is omgetoverd tot een hotel. Bekender is waarschijnlijk Kasteel Arcen met de prachtige kasteeltuinen. En voor de bierliefhebbers mag een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan natuurlijk niet ontbreken. Rondom de oude markt zijn vele mooie oude panden. Natuur vindt u in natuurgebieden de Jammerdaalse Heide, het Zwart Water en de Grote Heide.

Met de taxi naar een van de stations

Reist u graag met de trein, neem dan de taxi naar het station. Er zijn maar liefst drie stations in de gemeente Venlo te weten Station Venlo, Station Blerick en Station Tegelen. En uw taxi bestelt u via www.beleentaxi.nl. Natuurlijk brengen wij u niet alleen graag naar het station maar ook naar het ziekenhuis, het vliegveld of het centrum van de stad. En reist u met meerdere personen of heeft u veel mee te nemen, dan kunt u via www.beleentaxi.nl ook een taxibusje bestellen. Onze site werkt ook in de aangrenzende gemeenten Horst aan de Maas, Bergen, Grubbenvorst, Sevenum, Peel en Maas en Beesel.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Venlo

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI