bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Terneuzen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Terneuzen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Axel taxi Biervliet taxi Hoek taxi Overslag taxi Philippine taxi Sas van Gent taxi Sluiskil taxi Spui taxi Westdorpe taxi Zaamslag taxi Zuiddorpe

Taxi
Terneuzen

Taxi 24/7 in Terneuzen

U heeft een taxi of taxibus nodig in Terneuzen maar heeft nog geen idee hoe laat? Geen paniek, op www.beleentaxi.nl kunt u op ieder moment van de dag een taxi bestellen. Wij zijn 24 uur per dag/zeven dagen per week bereikbaar voor een taxirit vanuit of naar Terneuzen. Dus of u nu middenin de nacht uit de kroeg rolt, ’s-ochtends vroeg een afspraak heeft in het ziekenhuis of revalidatiecentrum of wilt lunchen in het centrum; u kunt te allen tijde terecht bij www.beleentaxi.nl.

Gemeente Terneuzen

De gemeente Terneuzen is in 2003 ontstaan uit Terneuzen, Sas van Gent en Axel. Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in Terneuzen. Zo is er Oud-Terneuzen, De Moffenschans en de Willibrordustoren. Langs de Scheldeboulevard is het heerlijk kuieren op een mooie dag en ook de Zeesluizen zijn een bezoekje waard. Een aantal bijzondere kernen binnen Terneuzen zijn Philippine met vele mosselrestaurants, het dorp Biervliet en het 17de-eeuwse dorp Zaamslag. Andere woonkernen zijn Sluiskil, Koewacht, Spui, Hoek, Westdorpe, Zuiddorpe en Overslag. En houdt u van musea? Breng dan eens een bezoekje aan het Industrieel Museum, Het Warenhuis of Het Schoolmuseum.

Taxi of taxibus reserveren in Terneuzen

Er zijn vele gelegenheden te bedenken waarbij het makkelijk is om met de taxi te reizen. Naar het vliegveld, of het station, het verzorgings- of bejaardentehuis of gewoon als u een lekker avondje uit gaat. En bent u met een groep? Dan kunt u via www.beleentaxi.nl ook heel makkelijk een taxibusje regelen. En omdat u met veel bent, wordt de prijs lekker laag. U kunt trouwens ook gewoon via ons een taxi bestellen vanuit een van de omliggende gemeenten Vlissingen, Borsele, Sluis of Hulst.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Terneuzen

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI