bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Purmerend

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Purmerend

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Purmerend

Geen Bob maar een taxi of taxibus in Purmerend

Op zoek naar een veilige manier van vervoer in Purmerend? Dan neemt u natuurlijk een taxi of taxibus in Purmerend. Onderzoek heeft aangetoond dat het concept ‘BOB’ niet altijd even goed werkt omdat vooral jongeren zich laten afleiden door hun dronken medepassagiers en ongelukken veroorzaken.

Dus gaat u of gaan uw kinderen een avondje uit in Purmerend of het nabijgelegen Amsterdam? Regel dan een veilige rit naar huis via www.beleentaxi.nl. En het handige is, ook vanuit de aangrenzende gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Wormerland regelt u op dezelfde manier een taxi.

Purmerend forenzenstad

Purmerend is een echte forenzenstad. Veel mensen die werkzaam zijn in Amsterdam, wonen om de drukte te ontvluchten in Purmerend. Het wordt ook wel Marktstad genoemd vanwege de vele (vee-) markten. Het centrum heeft veel historische gevels en de Koemarkt in de binnenstad is dé plek om gezellig een terrasje te pakken. Op zoek naar natuur? Het gebied Laag Holland is schitterend en het Purmerbos is een echt doe-bos met vele activiteiten.  

24/7 taxi & taxibus Purmerend

Heeft u een taxi nodig in Purmerend? Bijvoorbeeld naar het station of naar Schiphol Airport? Of heeft u een afspraak in het Waterlandziekenhuis? Dan bestelt u eenvoudig een taxi via www.beleentaxi.nl. Op onze site vindt u een telefoonnummer dat u rechtstreeks doorverbindt met een betrouwbare taxichauffeur uit de buurt. En of u nu in het centrum van Purmerend woont of in nieuwbouwwijk Weidevenne; wij zijn altijd snel ter plaatse.

En gaat u met meer of heeft u veel bagage bij u? Regel dan via ons een taxibusje.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Purmerend

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI