bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Oss

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Oss

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Oss

Snel een taxi of taxibus nodig in Oss?

Ga dan nu naar www.beleentaxi.nl, vul uw woonplaats in op onze site en bel het nummer dat op het scherm verschijnt. Voor u het weet staat de taxi bij u voor de deur klaar om u te brengen waarheen  u maar wilt. En het mooie is, dat geldt voor de steden die tot de gemeente Oss horen: Megen, Oss en Ravenstein. Maar ook voor de hele rij dorpen en buurtschappen die deel uitmaken van de gemeente Oss: Berghem, Demen, Dennenburg, Deursen, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Huisseling, Macharen, Kessel, Lith, Lithoijen, Maren, Maren-Kessel, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Overlangel, Achterste Heide, Benedeneind, Boveneind, Duurendseind, Elst, Gement, ’t Wild, Keent, Kleine Koolwijk, Koolwijk en Teeffelen…..

Met de taxi of taxibus naar het station

De gemeente Oss heeft maar liefst drie treinstations: Station Oss, Station Oss West en Station Ravenstein. En Oss heeft ook een zeer grote haven, De Maashaven, waar zelfs schepen tot 2000 ton aan kunnen leggen. Maar Oss heeft ook een rijke historie en die is terug te zien in de vele bezienswaardigheden die Oss rijk is. Bijvoorbeeld de Sigaar van Oss oftewel de Watertoren. De Grote Kerk dateert uit 1859 en is in neogotische stijl gebouwd. Villa Constance wordt momenteel gebruikt als museum en is een gebouw in de neoclassicistische stijl. Mooie natuur vindt u in Ossermeer en de Herpse Bossen.

Makkelijk met de taxi

Er zijn vele redenen te bedenken waarvoor het makkelijk zou zijn om met de taxi te reizen. Het is natuurlijk in de eerste plaats voor veel mensen een luxe vervoermiddel. Maar gaat u een keer lekker  stappen of heeft u een etentje in de stad, dan heeft de taxi vele voordelen. U hoeft geen parkeerkosten te betalen en die rijzen tegenwoordig op veel plaatsen echt de pan uit. Daarbij kunt u rustig een glaasje bier of wijn drinken zonder u zorgen te maken om de terugreis. En gaat u met een groep, dan is een taxibus een zeer voordelige en gezellige optie. Uiteraard wordt u altijd voor de deur van uw bestemming afgezet; indien mogelijk natuurlijk.

Uw taxi kunt u ruim van tevoren reserveren bij www.beleentaxi.nl. Maar u kunt ook op het moment dat u een taxi nodig heeft, het nummer bellen op onze site. Het fijne is dat onze dienst niet alleen in Oss werkt, maar ook in de omliggende gemeenten Maasdriel, ’s-Hertogenbosch, Bernheze, Landerd, Grave, Wijchen en West Maas en Waal.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Oss

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI