bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Nijmegen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Nijmegen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Nijmegen

POPULAIRE TAXIBESTEMMINGEN IN NIJMEGEN

Wilt u makkelijk een taxi of taxibus in Nijmegen bestellen? Dan kunt u rekenen op de snelle taxiservice wanneer u reserveert via Beleentaxi.nl. Bestel eenvoudig uw taxi: Nijmegen. Een taxi in Nijmegen kan binnen enkele minuten al bij u voor de deur staan, maar dat moet u wel weten welk taxibedrijf u hiervoor moet benaderen. Het uitzoekwerk kost u vaak al langer dan nodig. Beleentaxi.nl biedt u hierin optimaal gemak. Wij werken met verschillende taxibedrijven en zoeken voor u uit welk taxibedrijf u het snelst van dienst kan zijn.

TaxirittenTarieven*
Taxi Nijmegen centrum-Kwakkenberg€ 16,75
Taxi Nijmegen centraal-Galgenveld€ 15,-
Taxi De Goffert stadion-Hazenkamp€ 11,50
Taxi Ziekenhuis Radbout UMC-Ressen€ 28,-
Taxi Radboud universiteit-Nijmegen-Dukenberg€ 21,75

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Nijmegen: 024 - 123 4567 Bel een taxi in Nijmegen: 024 - 123 4567

 

Taxi Nijmegen – Meteen een taxi boeken: Nijmegen

Heeft u nu meteen een taxi in Nijmegen nodig? Vaak valt het niet mee om een snelle taxiservice te vinden. Beleentaxi.nl neemt u de zorg uit handen. Wij garanderen u snel vervoer van A naar B. Bestel meteen uw taxi:

 • 24/7 een taxi in Nijmegen bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Nijmegen

 

“Beleentaxi.nl was bij mij nog niet bekend. Ik kwam de website bij toeval tegen toen ik zocht naar een taxi in Nijmegen. Ik stond ervan versteld hoe snel de taxi al voor mijn appartement stond!” – Feline uit Nijmegen

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bel 024 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Nijmegen. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Nijmegen en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

VIER DAGEN LOPEN IN NIJMEGEN OF TOCH MAAR EEN TAXI BELLEN?

Tijdens de Vierdaagse in Nijmegen is een taxi of taxibus best handig. Natuurlijk niet voor de lopers, hoewel, als de blaren te erg worden, helpen wij u graag uit de nood. Maar tijdens de Vierdaagse is het flink druk in de stad. Als u dan uw bestemming wilt bereiken, is een taxi zeer handig. Voor een taxi of taxibus in Nijmegen belt u natuurlijk met www.beleentaxi.nl. Wij werken samen met de leukste chauffeurs uit Nijmegen en brengen u snel en veilig naar uw bestemming. Beleentaxi.nl is altijd bereikbaar -> 24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice in Nijmegen. En het fijne is, www.beleentaxi.nl werkt overal in Nederland. Dus ook in de gemeenten rondom Nijmegen zoals Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Lingewaard, Overbetuwe en Wijchen.

NIJMEGEN

Zegt u Nijmegen, dan volgt daarop bijna vanzelf Vierdaagse. Dat is natuurlijk ook het belangrijkste evenement voor Nijmegen. Gedurende de vierdaagse is het in Nijmegen een groot feest voor jong en oud. Maar de historische stad Nijmegen heeft veel meer te bieden dan dat. In de hele stad is de Romeinse geschiedenis terug te vinden. Zoals enkele ruïnes, het Romeinse Castra en verdedigingstoren Belvedère. Andere historische bezienswaardigheden zijn het Waaggebouw, Kronenburgerpark, Sint-Stevenskerk en de Kruittoren. Als u een taxi bestelt weet de chauffeur al deze hoogtepunten moeiteloos te vinden.

“Het is onvoorstelbaar hoe snel die taxi al bij mij voor de deur parkeerde. Ik denk dat het hooguit tien minuten heeft geduurd. Beleentaxi.nl werkt echt heel snel!” – Hella uit Nijmegen

Met de taxi naar Schiphol

Gaat u met het vliegtuig op vakantie? Dan wilt u natuurlijk zo ontspannen mogelijk aan uw reis beginnen. Het openbaar vervoer ziet u wellicht niet zitten. U weet immers nooit zeker of de treinen op tijd rijden. Uw eigen auto laat u waarschijnlijk liever thuis. Op de luchthaven parkeren is immers niet goedkoop. Als u een taxi bestelt kunt u al deze obstakels vermijden. U belt gewoon naar Beleentaxi.nl en reserveert een rit naar de luchthaven. De chauffeur komt u vervolgens thuis ophalen en brengt u zo snel mogelijk naar Schiphol. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken en begint uw vakantie eigenlijk al op het moment waarop u de huisdeur achter u dichttrekt.

Nijmegen heeft veel te bieden

Zegt u Nijmegen, dan volgt daarop bijna vanzelf Vierdaagse. Dat is natuurlijk ook het belangrijkste evenement voor Nijmegen. Gedurende de vierdaagse is het in Nijmegen een groot feest voor jong en oud. Maar de historische stad Nijmegen heeft veel meer te bieden dan dat. In de hele stad is de Romeinse geschiedenis terug te vinden. Zoals enkele ruïnes, het Romeinse Castra en verdedigingstoren Belvedère. Andere historische bezienswaardigheden zijn het Waaggebouw, Kronenburgerpark, Sint-Stevenskerk en de Kruittoren. Als u een taxi bestelt weet de chauffeur al deze hoogtepunten moeiteloos te vinden.

TAXI NAAR HET ZIEKENHUIS

Voor een afspraak in het ziekenhuis is het soms fijn om een taxi te nemen. Na een behandeling is het niet altijd fijn of verstandig om zelf naar huis te rijden. Dus heeft u een afspraak in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, de Sint Maartenskliniek of het Radboud Universitair Medisch Centrum? Regel dan uw taxi via www.beleentaxi.nl.

Huur samen met vrienden een taxibusje

Gaat u een avondje de bloemetjes buiten zetten met vrienden? Dan wilt u natuurlijk liever niet de B.O.B. zijn. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig wanneer u via Beleentaxi.nl een taxibus besteld. Zo’n busje biedt voldoende plaats voor uw hele gezelschap en u kunt gerust nog een extra biertje nemen. De chauffeur kan u immers op elk tijdstip weer ophalen en weer veilig thuis afzetten.

Een taxi nemen naar de luchthaven

Wilt u binnenkort op reis met het vliegtuig? Dan moet u op tijd nadenken over uw vervoer van -en naar de luchthaven. Het openbaar vervoer is meestal geen optie. U moet dan sjouwen met al uw bagage en u loopt het risico op vertragingen. Het zou vervelend zijn als u hierdoor uw vlucht zou moeten missen. Met de auto kunt u deze problemen omzeilen. De auto heeft echter weer andere nadelen. Zo moet u deze op de luchthaven parkeren. Dit is bijna altijd een prijzige aangelegenheid. In de meeste gevallen is het veel voordeliger om gewoon een taxirit te reserveren. De chauffeur haalt u in Nijmegen op en zorgt ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven aanwezig bent.

Taxi reserveren in de regio Nijmegen

U kunt in alle wijken van Nijmegen een taxi bestellen:

 • Benedenstad
 • Stadscentrum
 • Bottendaal
 • Hunnenberg
 • Groenewoud
 • Biezen
 • Hatert
 • Tolhuis

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Nijmegen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI