bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Lelystad

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Lelystad

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Lelystad

Snel een taxi & taxibus in Lelystad

En dat doet u natuurlijk via www.beleentaxi.nl. Hoe logisch kan het zijn? Deze makkelijk te onthouden naam staat voor een betrouwbare taxi bij u in de regio. Op onze site vult u, in dit geval, Lelystad in en er verschijnt een handig nummer dat u kunt bellen voor een taxi. En het mooie is, zo werkt het ook in de gemeenten rondom Lelystad zoals Hoorn, Almere, Zeewolde, Dronten, Urk, Drechterland en Enkhuizen; eigenlijk werkt het in heel Nederland. Dus zet www.beleentaxi.nl in uw favorieten en bespaar uzelf een hoop zoekwerk als u een taxi nodig heeft.

Sinds 1967

Iedereen weet dat Lelystad geen historische stad is. In 1967 kwamen de eerste bewoners en sinds 1980 is Lelystad een gemeente. Omdat Lelystad is aangelegd in het IJsselmeer, hebben veel bezienswaardigheden iets te maken met water. Zo is er een reconstructie van VOC schip de Batavia te vinden. En Bataviastad; de fashion outlet, is gebouwd als een vestingstad.

Racm Lelystad is een instituut voor scheepsarcheologie. Maar er is ook veel natuur in Natuurpark Lelystad en de Oostvaardersplassen. Als laatste is het luchtvaartmuseum Aviodrome zeker een vermelding waard. Dit is gevestigd op Lelystad Airport.

24/7 taxiservice naar Lelystad Airport

Lelystad Airport wordt met name gebruikt voor zakelijk vliegverkeer; er rijden dus veel taxi’s af en aan. Maar een taxi is natuurlijk niet alleen bedoeld voor zakelijke gebruikers. Als u lekker op vakantie gaat en u vliegt vanaf Schiphol, is het heerlijk relaxt om een taxi te nemen. En heeft u flink wat bagage mee te nemen, dan bestelt u via ons met hetzelfde gemak een taxibusje.

Reist u graag met de trein? Laat u dan door een taxi van www.beleentaxi.nl afzetten op station Lelystad Centrum.

Goede reis!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Lelystad

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI