bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Leidschendam

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leidschendam

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Den Haag taxi Rijswijk taxi Scheveningen taxi Voorburg taxi Wassenaar taxi Wateringen

Taxi
Leidschendam

Taxi of taxibus nodig in Leidschendam of Voorburg?

Woont u in Voorburg of Leidschendam en bent u op zoek naar een taxi of taxibus? Ga dan naar www.beleentaxi.nl Leidschendam. Heeft u een afspraak in Antoniushove? Of misschien in een verder weg gelegen ziekenhuis? Wij brengen en halen u graag. Beleentaxi.nl is altijd bereikbaar -> 24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice in Leidschendam.

Geen BOB nodig met bel een taxi in Leidschendam en Voorburg

Iedereen in Leidschendam en Voorburg kent de Vliet en de Herenstraat. Het kanaal de Vliet loopt van Leiden naar Rotterdam ofwel van de Oude Rijn naar de Maas. De Herenstraat in Voorburg is een gezellige historische winkelstraat waar ook diverse cafés en restaurants te vinden zijn. In winkelcentrum Leidschenhage is het heerlijk winkelen en op het Damplein kunt u gezellig een hapje of een drankje doen Vanuit Leidschendam-Voorburg zit u met de taxi zo in Den Haag.

Leidschendam-Taxi nodig?

Heeft u vervoer nodig in Leidschendam-Voorburg? Of in Rijswijk, Stompwijk of Leidschenveen? Bijvoorbeeld omdat u een gezellig feestje heeft in Scheveningen. Of omdat u naar het vliegveld moet. Schakel dan www.beleentaxi.nl in. Een van onze chauffeurs is altijd bij u in de buurt. Bent u met meer personen? Dan kunt u ook een taxibusje via ons bestellen. Alles via hetzelfde handige nummer; waar u ook bent. Een taxi bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Leidschendam

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI