bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hoorn

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hoorn

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hoorn

In Hoorn een taxi of taxibus nodig?

Een taxi of taxibus bestellen in Hoorn doet u natuurlijk via www.beleentaxi.nl. Dat is namelijk de makkelijkste en snelste manier om een taxi in Hoorn te bellen. U gaat naar de site, vult de naam van de gewenste plaats in - in dit geval Hoorn - en op het scherm verschijnt een telefoonnummer waarmee u een van de bij ons aangesloten taxichauffeurs kunt bellen. Makkelijk toch? En of u nu belt vanuit het centrum van Hoorn of vanuit een van de nieuwbouwwijken Kersenboogerd of Bangert Oosterpolder, er is altijd een taxi bij u in de buurt.

Gemeente Hoorn

De gemeente Hoorn bestaat uit de plaatsen Hoorn, Blokker en Zwaag. Hoorn heeft voor een deel een beschermd stadgezicht en valt op vanwege de vele mooie jachthavens. Een aantal bezienswaardige gebouwen in Hoorn zijn De Hoofdtoren, De Oosterpoort, De Oosterkerk (Sint Antoniuskerk) en de Waag. Maar voor liefhebbers van historische gebouwen is er nog veel meer moois te zien in Hoorn. Door de ligging aan het Markermeer is er ook voor natuurliefhebbers genoeg te beleven in Hoorn. Bent u meer van de cultuur? Theater Het Pakhuis en Schouwburg Het Park verzorgen regelmatig mooie voorstellingen.

Met de Taxi of taxibus naar het station

Een taxi naar een van de drie stations in Hoorn: Station Hoorn, Station Hoorn Kersenboogerd of Station Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, is zo geregeld via www.beleentaxi.nl. Maar ook als u lekker met het vliegtuig op vakantie gaat, is het heerlijk relaxt om u door een van onze taxi’s naar Schiphol te laten brengen. En het makkelijke is dat onze site niet alleen werkt in Hoorn, maar ook in  de omliggende gemeenten Medemblik, Drechterland, Koggenland, Edam-Volendam, Almere en Lelystad. Waarvandaan u ook een taxi nodig heeft, het enige dat u hoeft te onthouden is www.beleentaxi.nl voor personentaxi’s en taxibusjes.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hoorn

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI