bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Hengelo

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hengelo

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Hengelo

Taxi of taxibus boeken in Hengelo

Op zoek naar een taxi of taxibus in metaalstad Hengelo? Via www.beleentaxi.nl bestelt u eenvoudig een taxi in Hengelo en omgeving. Ook als u in een van de omliggende gemeenten Borne, Deurningen, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen of Delden woont, kunt u via hetzelfde nummer een lokale taxi bestellen. En dat geldt ook voor de kernen Beckum en Oele en buurtschap Woolde. U wordt vanzelf doorgeschakeld naar een chauffeur uit de buurt. En bent u met meer of heeft u veel mee te nemen? Dan bestelt u met hetzelfde gemak een taxibusje bij www.beleentaxi.nl.

Jonge stad

Hengelo is een jonge stad. U zult daarom weinig echt historische gebouwen tegenkomen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen mooie dingen te vinden zijn in Hengelo. De Sint Lambertusbasiliek is een mooie hoge kerk in neogotische stijl. Het stadhuis is gebouwd in de stijl van de Delftse School. En zo zijn er meer gebouwen te vinden in Hengelo die in deze stijl zijn gebouwd. De naam metaalstad heeft Hengelo te danken aan de technische industrie die er gevestigd is of was; zoals gebouwen van Siemens, Stork en Dikkers.

Er wordt ook flink gebouwd in Hengelo. Er zijn de afgelopen jaren maar liefst drie nieuwbouwwijken gerealiseerd: Vossenbelt, Slangenbeek en Het Broek.

Taxiritje nodig?

Een bezoek aan het ziekenhuis ZGT Hengelo is bijvoorbeeld heel handig met de taxi. U wordt netjes voor de deur afgezet en na afloop van uw afspraak weer opgehaald. Wel zo prettig als u een vervelende behandeling heeft ondergaan. Of gewoon omdat u hoofd niet staat naar zelf rijden. In gezondheidspark Hengelo zijn naast het ziekenhuis ook diverse thuiszorg-, jeugdzorg- en andere organisaties gevestigd.  

Maar misschien gaat u juist wel lekker op vakantie? Of op zakenreis? Dan neemt u natuurlijk een taxi of taxibus naar Schiphol of station Hengelo. En die taxi bestelt u  natuurlijk via www.beleentaxi.nl!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Hengelo

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI