bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Haarlem

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Haarlem

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Haarlem

Taxi & Taxibus in Haarlem

Stop maar met zoeken. Want waar u ook een taxi zoekt, in Haarlem, Aerdenhout of Hoofddorp, u hoeft maar een naam te onthouden: www.beleentaxi.nl. Zet ons taxi nummer in uw mobiele telefoon en u weet dat u waar u ook bent altijd een taxi of taxibus kunt regelen. Een fijne gedachte toch? Onze taxi ’s rijden dus ook in de naastgelegen gemeenten Cruquius, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Hoofdstad Haarlem

Haarlem heeft een aantal mooie musea waarvan het Frans Hals museum waarschijnlijk het bekendste is. Een bezoekje aan het museum is leuk te combineren met een lekker bakkie koffie in een van de gezellige tentjes op de Grote Markt. Nog even shoppen in de Barteljorisstraat , Grote Houtstraat, Warmoesstraat en de Zijlstraat en na een gezellig dagje Haarlem brengt een van onze taxi ’ s u graag weer naar huis.

24/7 Stappen in Haarlem

Misschien niet het eerste waar iemand aan denkt bij de stad Haarlem, maar het er zijn een aantal hele gezellige clubs en discotheken in Haarlem. Bijvoorbeeld Café XO, C lub Ruis of Club Stalker.
Lekker de voetjes van de vloer en aan het einde van de avond weer veilig met de taxi terug naar huis! En bent u met een groepje, dan regelen wij voor u een taxibusje waar u allemaal in past. Als dat geen gezellige boel wordt!

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Haarlem

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI