bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Den Helder

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Den Helder

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Den Helder

Varen, varen over de baren ...

... of toch maar liever een taxi naar marinestad Den Helder? Al sinds 1814 is Den Helder een belangrijke haven voor de Koninklijke Marine. En nog steeds liggen alle Nederl andse marineschepen in de haven van Den Helder. Heeft u een taxi nodig in Den Helder of in ee n van de omliggende plaatsen Huisduinen en Julianadorp? Dan bestelt u die natuurlijk via www.beleentaxi.nl. U wordt dan vanzelf doorgeschakeld naar een taxichauffeur bij u in de buurt die u graag naar uw bestemming rijdt.

Beschermd stadsgezicht in Den Helder

Hoewel veel van de bezienswaardigheden in Den Helder te maken hebben met de marine, zijn er ook andere mooie dingen te vinden. Bijvoorbeeld een aantal mooie kerken en monu menten, een watertoren en een vuurtoren. Ook voor natuur kunt u terecht in Den Helder, bijv oorbeeld bij Oranjerie De Groene Parel. En er wordt hard gewerkt aan een vernieuwd stadscentrum. De verwachting is dat het centrum in 2020 helemaal klaar is.

Taxi naar Schiphol

Als u met de taxi naar Schiphol gaat, begint uw vakantie eigenlijk al bij uw voordeur. Misschien voelt u nog even de stress of u misschien toch iets vergeten bent, maar na een paar mi nuten leunt u heerlijk achterover in de comfortabele stoelen en is de vakantie begonnen. Heerl ijk toch? En bij Schiphol aangekomen, worden de koffers voor u uit de auto getild en loopt u zo door de draaideur Schiphol binnen. Gun uzelf deze luxe en reserveer uw taxi via www.beleentaxi.nl.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Den Helder

Onze partners

COPYRIGHT © 2017 BELEENTAXI