bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Bussum

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bussum

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

taxi Muiden taxi Muiderberg taxi Naarden

Taxi
Bussum

Een taxi bellen in de Gooise Meren?

Als u een taxi nodig heeft in een van de gemeenten Bussum, Naarden of Muiden, bent u bij www.beleentaxi.nl aan het juiste adres. Sinds 2016 gaan de gemeenten Bussum, Naarden en Muiden verder als de gemeente Gooise Meren met het gemeentehuis in Bussum. Ook Muiderberg hoort erbij. Zoals de naam al doet vermoeden, is de gemeente gelegen in Het Gooi.

Waterrijk

In en rondom de Gooise Meren is veel water te vinden. Het grenst aan het IJmeer en het Gooimeer en ongeveer de helft van de gemeente Gooise Meren bestaat uit water. Maar er is uiteraard meer dan alleen maar water. Wat dacht u van het Muiderslot? Of de mooie jachthaven van Muiden. De vesting Naarden is beroemd vanwege de stervorm waarin het is gebouwd. In Naarden is ook een prachtig stadhuis en het Spaanse Huis te vinden. En de gemeenten van de Gooise Meren staan natuurlijk bekend om de vele landhuizen en villa’s die er te vinden zijn.

Taxi nodig?

Heeft u een taxi nodig in de gemeente de Gooise Meren? Bijvoorbeeld omdat u naar het vliegveld moet of naar een van de nabijgelegen gemeenten Hilversum, Almere, Weesp of Huizen? Ga dan naar de website van www.beleentaxi.nl en bel het nummer op uw scherm. U wordt doorgeschakeld naar een chauffeur bij u in de buurt. U kunt eveneens aangeven of u op zoek bent naar een taxi voor vier passagiers of naar een taxibusje. Makkelijker kan het toch niet?

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Bussum

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI