bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Assen

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Assen

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Assen

24/7 Verassend snel een taxi of taxibus in Assen

Of misschien heeft u geen haast en wilt u een week van tevoren een taxi of taxibus reserveren. Wat u ook wilt, u regelt het via www.beleentaxi.nl. Op onze site vult u de plaats van uw keuze in. Dat kan Assen zijn, maar bijvoorbeeld ook een van de omliggende dorpen of buurtschappen Ter Aard, Loon, Rhee, Ubbena, Witten, Vries (deel), Zeijerveen of Zeijerveld. Of Anreep, Graswijk, De Haar of Schieven. Via het telefoonnummer dat op de site verschijnt, belt u een van onze chauffeurs uit de buurt en uw taxrit is geregeld.

TT Assen

Iedereen kent wel de TT in Assen. Het racespektakel dat jaarlijks vele bezoekers naar de stad trekt. Elk jaar weer, trekken duizenden motorrijders en andere belangstellenden eind juni richting Assen om dit evenement bij te wonen. Maar Assen heeft meer te bieden dan dat. Een aantal historische gebouwen bijvoorbeeld zoals Overcingel; een 18de-eeuws landgoed en de Jozefkerk. Het Drents museum was vroeger het provinciehuis en is onder prachtige architectuur gebouwd. Maar ook het Paleis van Justitie en het Huis van Bewaring in Assen zijn bijzonder mooie gebouwen.

Daarnaast valt een aantal delen van Assen onder het beschermd stadsgezicht.

Taxi naar het ziekenhuis

Een taxi naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen is via www.beleentaxi.nl zo geregeld. Soms is het praktisch of prettig om met de taxi naar het ziekenhuis te gaan. Bijvoorbeeld omdat u een bepaalde behandeling moet ondergaan waarna u beter niet kunt rijden. Onze chauffeurs zetten u in dat geval graag recht voor de ingang af en komen u op een afgesproken tijdstip ook weer ophalen. Of u belt even als u klaar bent. Maar we rijden u natuurlijk ook met liefde naar het centrum van Assen voor een avondje stappen. En gaat u met een grote groep vrienden? Dan kunt u via www.beleentaxi.nl met hetzelfde gemak een taxibusje regelen,

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Assen

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI