bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Apeldoorn

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Apeldoorn

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Apeldoorn

Even een taxi in Apeldoorn bellen

Via www.beleentaxi.nl. Want dan bent u verzekerd van de leukste en gezelligste taxichauffeurs uit de regio. En wat nu zo handig is, onze website werkt in heel Nederland. U hoeft u vanaf nu nog maar een ding te onthouden om verzekerd te zijn van betrouwbaar taxivervoer: www.beleentaxi.nlU belt ons eenvoudig vanuit Apeldoorn, maar ook vanuit Arnhem, Barneveld, Brummen, Ede, Epe, Ermelo, Nunspeet, Rozendaal en Voorst; of waar dan ook in Nederland. 24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice in Apeldoorn.

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is waarschijnlijk het bekendste gebouw in Apeldoorn. Inmiddels is het omgetoverd van zomerresidentie van het Nederlandse Koningshuis tot een Nationaal Museum. Met de prachtige paleistuinen, is het zeer de moeite waard om te bezoeken als u een dagje Apeldoorn doet. En bent u fan van mooie architectuur, dan moet u ook zeker De Parkenbuurt bezoeken. Deze wijk is sinds 2005 rijksbeschermd stadsgezicht. Ook leuk voor een dagje uit is de Apenheul. En met kleine kinderen gaat u natuurlijk naar Pretpark De Julianatoren.

Taxi reserveren

U zoekt een taxi of taxibus in Apeldoorn? Bijvoorbeeld omdat u een avondje uit gaat of een afspraak heeft in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn? Een taxi bestelt u natuurlijk via www.beleentaxi.nl. Vanuit het centrum van Apeldoorn of vanuit een van de nieuwbouwwijken Osseveld, Woudhuis of Zuidbroek. Vanuit villapark Berg en Bos of Zevenhuizen, waarvandaan u ook belt, via www.beleentaxi.nl bent u verzekerd van een goede chauffeur met een betrouwbare taxi.

En heeft u veel mensen of veel bagage mee te nemen? Met hetzelfde gemak regelt u een taxibusje bij ons. 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Apeldoorn

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI