bel een taxi logo
  • bel een taxi of bus
  • snel en makkelijk
  • 24/7 bereikbaar

Amersfoort

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amersfoort

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Amersfoort

Een keigoede taxi in Keistad Amersfoort

Zoekt u een taxi of taxibus in Amersfoort? Neem dan contact met ons op via www.beleentaxi.nl. Bij ons zijn de leukste lokale taxichauffeurs aangesloten. U bent dus verzekerd van een chauffeur die alle leuke plekjes in Amersfoort weet te vinden. Zoals bijvoorbeeld de Amersfoortse Kei waaraan Amersfoort haar bijnaam te danken heeft. En het mooie is dat u via dezelfde website een taxi kunt bestellen in de aangrenzende gemeenten Baarn, Bunschoten, Barneveld, Nijkerk, Leusden, Soest en Zeist. En zelfs in heel Nederland. Dus zoekt u een taxi? www.beleentaxi.nl.

Groenste stad van Europa

Amersfoort is in 2007 uitgeroepen tot Groenste Stad van Europa. Het jaar ervoor had Amersfoort al de titel Groenste Stad van Nederland gewonnen. Aan natuur dus geen gebrek. Het ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug  in de vallei van de Eem. Maar Amersfoort heeft ook een rijke historie. Al in de prehistorie was het bewoond. En ook de Middeleeuwen zijn goed terug te zien in de binnenstad. Toen was Amersfoort een bedevaartsoort vanwege een Mariabeeldje dat gevonden was en waar wonderen aan werden toegeschreven. Amersfoort is ook een belangrijke garnizoensstad geweest.

Taxi & taxibus naar station Amersfoort

Amersfoort heeft maar liefst vier stations: Station Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Amersfoort Schothorst en Hoevelaken. Heeft u een taxi nodig naar een van deze stations? Dan neemt u natuurlijk contact op met www.beleentaxi.nl. Hier kunt u terecht voor lokale taxichauffeurs met personentaxi’s en taxibusjes. Niet alleen in de stad Amersfoort maar ook in de dorpen Hoogland en Hooglanderveen en de buurtschappen Buurtsdijk, Stoutenburg-Noord en Zeldert. Beleentaxi.nl is altijd bereikbaar -> 24 uur per dag/zeven dagen per week/365 dagen per jaar taxiservice Amersfoort.

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Amersfoort

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI