bel een taxi logo
 • bel een taxi of bus
 • snel en makkelijk
 • 24/7 bereikbaar

Almere

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Almere

Zoek
Taxi of taxibus

Bel een taxi of bus
Snel en makkelijk
24/7 bereikbaar

Taxi
Almere

TAXIBESTEMMINGEN IN ALMERE

Taxi of taxibus nodig? Bestel gemakkelijk en snel via beleentaxi.nl. Bij ons heeft u een korte wachttijd omdat er meerdere taxibedrijven bij ons zijn aangesloten, op deze manier wordt u snel geholpen. Hieronder hebben wij een aantal voorbeeldritten genoteerd zodat u weet wat de kosten zijn voor een taxi in de regio Almere.

TaxirittenTarieven*
Taxi Almere centrum -Eilandenbuurt€ 30,-
Taxi Almere centraal- Flevo ziekenhuis€ 29,-
Taxi Almere Haven - Schouwburg Almere€ 25,-
Taxi Almere Buiten-Zwembad Almere stad€ 23,50
Taxi Almere Hout-Kunstlinie Almere€ 33,50

*Bovenstaande tarieven zijn geschatte tarieven. Aan de schattingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Bel een taxi in Almere: 036 - 123 4567 Bel een taxi in Almere: 036 - 123 4567

 

Taxi Almere – uw taxi meteen reserveren: Almere

Wilt u nu meteen een taxi in Almere laten komen? Dan kunt u natuurlijk rekenen op de service van Beleentaxi.nl. De taxi rijdt al uw kant op wanneer u nog aan de telefoon hangt. Reserveer meteen:

 • 24/7 een taxi in Almere bestellen
 • Snel een taxi: korte wachttijd
 • Wij kunnen u ook helpen aan taxibusjes 
 • De beste taxichauffeurs uit Almere

 

HOE BESTEL IK EEN TAXI VIA BELEENTAXI.NL?

Bel 036 123 4567 en bestel uw taxi

Wacht tot uw taxi of taxibusje er is

Stap in de taxi en geniet van uw reis

Beoordeel uw chauffeur na de rit.

Wanneer u een taxi bestelt via Beleentaxi.nl, verbinden wij u snel door met een van de aangesloten taxichauffeurs in Almere. Op die manier hoeft u niet lang te zoeken naar een taxibedrijf in Almere en heeft u geen last van lange wachttijden.

 

Soort taxivervoerMaximum starttariefMaximum kilometertariefMaximum tijdtarief (per minuut)
Personenauto (tot 4 personen)€ 2,98€ 2,19€ 0,36
Busje (5 tot 8 personen)€ 6,06€ 2,76€ 0,41

 

“Ik heb letterlijk maar 8 minuten op de taxi hoeven wachten. Ideaal! Ik ga zeker vaker gebruik maken van Beleentaxi.nl.” – Stephanie uit Almere

MET DE TAXI IN ALMERE

Een taxi of taxibus bestellen in Almere is niet moeilijk. Het enige wat u hoeft te onthouden is het adres van onze website: www.beleentaxi.nl. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon het telefoonnummer bellen. Dit nummer staat op onze website vermeldt. Omdat u nooit weet in welke situatie u terecht komt raden wij aan dit nummer in uw smartphone op te slaan. Dan heeft u ons nummer altijd bij de hand. Het maakt niet uit waar u zich op dat moment bevindt. Of u nu in stadsdeel Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout of in Almere Poort woont. Onze chauffeur komt altijd snel naar u toe. Ook als u zich in de omgeving bevindt kunt u ons gewoon bellen. Wij zijn u graag van dienst.

ALMERE STAD

Houd u van winkelen? Dan is Almere stad the place to be. Het stadshart van Almere Stad is namelijk een van de grootste winkelgebieden van Nederland. Maar ook in Almere Haven en Almere Buiten is het lekker shoppen. Als u in Almere niet slaagt, slaagt u nergens. Wilt u na zo’n lange dag niet met zware tassen sjouwen? Als u via Beleentaxi.nl een taxi reserveert is dit niet nodig. De taxi kan u op elke gewenste locatie ophalen. Uw aankopen gaan in kofferbak en de chauffeur brengt u snel en op comfortabele wijze weer thuis.

“Ik had de telefoon letterlijk nog in mijn handen toen de taxi voor de deur toeterde. Ik dacht eerst nog dat de buren ook een taxi hadden besteld, maar hij kwam echt voor mij. Ongelofelijk!” – Bobby uit Almere

Een taxibusje huren

Wilt u met een groter gezelschap naar Almere? Reserveer dan een taxibusje via Beleentaxi.nl. U kunt dan heel voordelig samen naar uw bestemming reizen. Zo’n busje is trouwen ook heel handig als uw ’s avonds wilt gaan stappen. U kunt ons dag en nacht bereiken en u kunt het dan ook zo laat maken als u zelf wilt. Een ander belangrijk voordeel is dat niemand de B.O.B. hoeft te zijn. De chauffeur zorgt er immers voor dat iedereen veilig en wel thuis wordt afgeleverd.

Met de taxi naar het vliegveld

Woont u in Almere en gaat u vliegen? Dan vliegt u ongetwijfeld vanaf Schiphol. Iedereen weet dat parkeren op Schiphol duur en onhandig is. Ook de trein is geen ideale vervoersoptie. U loopt namelijk altijd het risico dat er vertraging is. Hierdoor zou u uw vlucht zomaar kunnen missen. Om al deze ellende te voorkomen reserveert u het beste een voordelige taxi via Beleentaxi.nl. De chauffeur haalt u thuis in Almere op en zorgt ervoor dat u op tijd op de luchthaven bent. Op die manier kunt u onbezorgd aan uw reis beginnen.

Taxi reserveren in de regio Almere

U kunt in alle wijken van Almere een taxi bestellen:

 • Centrum Almere - Haven/li>
 • De Werven
 • Kostverloren
 • De Hoven
 • De Meenten
 • De Grienden
 • De Marken
 • De Gouwen
 • De Wierden
 • De Velden

 

 

NOG GEEN TAXISERVICE BESCHIKBAAR IN Almere

Onze partners

COPYRIGHT © 2019 BELEENTAXI